Uticaj Mjeseca od 13. do 26 avgusta bi mogao biti iznimno jak: Astrolozi savjetuju šta ne treba činiti

Stiže nam povoljan astrološki period u kojem će Mjesec i njegova energija biti jako dominantni.


Mjesec u opadanju je vrijeme kada nam noćna svjetiljka daje svoju energiju, ali to uvijek čini na različite načine. Astrolozi su govorili o tome kakav će biti period od 13. do 26. avgusta dok traje ovaj period opadanja. Mjesec snažno utiče na stanje ljudi. 

Ovo nije samo nagađanje, već dokazana činjenica. Ovaj put će mjesec u opadanju biti veoma jak. Šta možete učiniti u opadajućem mjesecu u avgustu? Možete se baviti kreativnim radom. Kreativnost ljudi će se povećati, posebno na samom početku opadanja mjeseca.



To se dešava jer će u prva dva dana Mjesec biti u znaku Riba. Ako vaš posao ni na koji način nije povezan s kreativnošću pokušajte biti maštoviti u nekim hobijima koji zahtijevaju takav pristup. Ovo će biti odličan trenutak da uložite nešto novca u razvoj poslovanja.

Takođe je dobro ulagati u gradnju vašeg doma, u poboljšanje svog imidža ili slično. Boravak Mjeseca u znaku Bika od 17. do 19. avgusta učiniće dosta toga za nas. Ovo će biti najbolje vrijeme za bilo kakvu investiciju. Od 13. do 26. avgusta morate krenuti ka ostvarenju svog sna. 



Ako to ne učinite, onda možete propustiti priliku za pobjedu. Pokušajte da ne klonete duhom i stalno budite aktivni. Na sve poteškoće gledajte kao na priliku da postanete mudriji. Ljubaznost i susretljivost, kao i želja da se pomogne ljudima - to je ono što vam je sada potrebno. 

Mjesec tokom ovog perioda opadanja ima veoma pozitivan uticaj na sferu komunikacije. Ako želite da nađete srodnu dušu, onda morate izlaziti i družite se sa ljudima.

Pokreće Blogger.