Loše strane Zodijaka za koje možda niste znali: Vodolije promjenjive naravi, plitkih emocija

Svaki horoskopski znak ima stranu ličnosti sa kojom se ne može pohvaliti. U nastavku otkrijte svoje.


Ovan: Sklon igrama i spletkama. Brzoplet, osvetoljubiv, egoističan i sklon manipulacijama. Bik: Veliki materijalista. Temperamentan, diplomata, tvrdoglav, lijen (osim ako nije dobro plaćen posao). Veoma ljubomoran i taktičan. U ljubavi hladan i nezreo.

Blizanac: Koliko imaju dobrih, toliko imaju i loših osobina. Privlačni ali hladni, inteligentni ali smotani, samokritični ali vole pljuvati po ostalima. Kontradiktoran znak koji danas tvrdi jedno, sutra drugo i onda pljuje po onome što je još juče govorio.Rak: Vodeni znak koji je promjenljivog raspoloženja. Neodlučan, čudan i asocijalan. Lako uvrijedljiv, sklon porocima i često previše osjetljiv. Lav: Ljudi ga naprosto smatraju iritantnim. Ponaša se kao diktator koji sve zna najbolje. Hladan, previše ponosan i narcisoidan. 

Ukoliko ima moć, okolina je nastradala. Djevica: Samokritičan, svojeglav i lijen. Ima veoma promjenljivu narav i jaku impulsivnost. Sklon porocima. Vaga: Imaju jako konfuzivne misli. Neurotični su i preopterećeni glupostima. Previše troše i ne znaju šta žele od života. Škorpija: Depresivan i jako misteriozan znak. Često se krije iza maske šaljivdžije. Jako ljubomoran, impulzivan i osvetoljubiv. Sklone destrukciji sebe i ostalih. Strijelac: Spremni na ekstremne rizike. Njihova riječ mora biti posljednja. Tvrdoglavi i svojeglavi. 

Jarac: Materijalisti, znaju biti lijeni i tvrdoglavi. Cinizam i bahatost im nisu strani, a često znaju i tuđe uspjehe pripisati sebi. Vodolija: Promjenljive naravi, plitkih emocija. Skloni prevarama i porocima. Ribe: Kriza identiteta, divergentnost, kontradiktornost, te najjače izražena promjenjivost raspoloženja. To može biti osoba koja će vam hladnokrvno nauditi ili se rasplakati ako joj potrefite „žicu“.

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.infpult.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.