Loše strane Zodijaka za koje možda niste znali: Vodolije promjenjive naravi, plitkih emocija

Svaki horoskopski znak ima stranu ličnosti sa kojom se ne može pohvaliti. U nastavku otkrijte svoje.


Ovan: Sklon igrama i spletkama. Brzoplet, osvetoljubiv, egoističan i sklon manipulacijama. Bik: Veliki materijalista. Temperamentan, diplomata, tvrdoglav, lijen (osim ako nije dobro plaćen posao). Veoma ljubomoran i taktičan. U ljubavi hladan i nezreo.

Blizanac: Koliko imaju dobrih, toliko imaju i loših osobina. Privlačni ali hladni, inteligentni ali smotani, samokritični ali vole pljuvati po ostalima. Kontradiktoran znak koji danas tvrdi jedno, sutra drugo i onda pljuje po onome što je još juče govorio.



Rak: Vodeni znak koji je promjenljivog raspoloženja. Neodlučan, čudan i asocijalan. Lako uvrijedljiv, sklon porocima i često previše osjetljiv. Lav: Ljudi ga naprosto smatraju iritantnim. Ponaša se kao diktator koji sve zna najbolje. Hladan, previše ponosan i narcisoidan. 

Ukoliko ima moć, okolina je nastradala. Djevica: Samokritičan, svojeglav i lijen. Ima veoma promjenljivu narav i jaku impulsivnost. Sklon porocima. Vaga: Imaju jako konfuzivne misli. Neurotični su i preopterećeni glupostima. Previše troše i ne znaju šta žele od života. 



Škorpija: Depresivan i jako misteriozan znak. Često se krije iza maske šaljivdžije. Jako ljubomoran, impulzivan i osvetoljubiv. Sklone destrukciji sebe i ostalih. Strijelac: Spremni na ekstremne rizike. Njihova riječ mora biti posljednja. Tvrdoglavi i svojeglavi. 

Jarac: Materijalisti, znaju biti lijeni i tvrdoglavi. Cinizam i bahatost im nisu strani, a često znaju i tuđe uspjehe pripisati sebi. Vodolija: Promjenljive naravi, plitkih emocija. Skloni prevarama i porocima. Ribe: Kriza identiteta, divergentnost, kontradiktornost, te najjače izražena promjenjivost raspoloženja. To može biti osoba koja će vam hladnokrvno nauditi ili se rasplakati ako joj potrefite „žicu“.

Pokreće Blogger.