Neke žene su samo dobra zamjena: 5 znakova da vaš partner možda još nije prebolio bivšu

Vječno pitanje: mogu li bivši partneri biti prijatelji? Tu nema tačnog i pogrešnog odgovora. Dakle, pročitajte ovaj tekst i naučite pet znakova na koje biste trebali paziti ako sumnjate u svog partnera. 


1. Zanimanje za njene fotografije: Ako se ona i dalje bude nalazila na njegovim listama društvenih mreža, tada je sasvim prirodno da će mu se s vremena na vrijeme "svidjeti" njene fotografije. Normalno je da lajkuje neki važan događaj u njenom životu, poput novog posla ili zaruka. 

Međutim, ako mu se sviđa svaka njena fotografija i status, onda to stvarno izgleda vrlo sumnjivo. Iz poštovanja prema trenutnoj partnerici takve stvari bi trebao prestati raditi. 2. Provođenje vremena zajedno: Neki bivši parovi sposobni su održavati prijateljstva i ponekad zajedno popiju šoljicu kafe. 



Međutim, to ne znači da mogu provoditi vrijeme zajedno kasno u noć, daleko od očiju drugih ljudi. 3. Poruke: Nema ništa loše u činjenici da s njom povremeno razmjenjuje poruke kako bi otkrio šta se događa u njenom životu. I, naravno, ne bi to trebao držati u tajnosti. 

Ali ako u ovoj redovnoj prepisci govori doslovno o svemu što mu se događa u životu, a vi to morate sami saznati, onda je vrijeme da s njim razgovarate o tome. 4. Njene fotografije: Zašto bi zadržao njene fotografije i stvari koje podsjećaju na zajedničku prošlost?



5. Štiti je: Sasvim je u redu da se smije kad ga pitate postoji li nešto između njega i bivšeg, jer time pokazuje koliko je vaša briga apsurdna. Međutim, ako se, kao odgovor na vaše pitanje, počne ljutiti i optuži vas za neosnovanu ljubomoru, to može značiti da ste ga udarili gdje boli.

Pokreće Blogger.