Kod svoje žene najviše volim što stalno zvoca i kontroliše me: Takve žene najbolje vole

Svi se plaše tih žena koje zvocaju i kontrolišu, ali možda baš takve žene poželjno utiču na vas.


Koliko je poželjno imati ženu koja stalno zvoca, provjerava svog partnera, pregleda poruke i pozive, društvene mreže, raspituju se gdje je bio, šta je radio? Neke od razloga, zašto muškarci ostaju sa takvim ženama, otkrio nam je Shaun Brown. 

Shaun je bio u vezi sa ženom, gdje su svakodnevni dramatični ispadi bili normalni. Takvim ponašanjem ništa dobro nije donijela ni njemu ni sebi. Nije poštovala ni njegovu privatnost, ni porodicu. Stalno je sumnjala u sve njegove postupke, pratila ga u stopu. 



Gdje god bi on krenuo, ona je išla za njim. Ali ipak je i dalje bio sa njom i volio je. A zašto? Shaun je bio presretan jer je pored sebe imao nekog ko „hrani“ njegov ego. Takva žena je mogla biti s kim god poželi, imati bilo kojeg muškarca, ali je odlučila da bude s njim, a njemu je to bilo i više nego dovoljno.

Znao je da pored sebe ima ženu koja ga voli više od ičega. Bio je siguran da mu je ona najveća podrška u svemu, da će pristati uraditi bilo šta za njega u bilo kojem momentu. Sve ovo više priliči ženskim osobama, ali i muškarci itekako se vole osjećati sigurno uz osobu pored sebe. 



Ona mu je davala osjećaj sigurnosti koji mu je trebao. Neki bi pomislili da je stvar u tome da on voli dominantnost kod žena, i da je to stvar initmnih fantazija, ali on tvrdi da to nema nikakve veze sa tim. Njegova supruga je za njega popunila prazninu koja odavno postoji. 

Pokreće Blogger.