Poslušala sam savjet psihologa kako osvojiti muškarca: Za 3 dana je bio moj

Denis Baigužin je psiholog i terapuet za ljubavne parove koji je osmislio trening za osvajanje osobe koja vam se sviđa. Prateći njegove savjete jedna žena je podjelila svoje iskustvo tvrdeći da su njegovi savjeti upalili i da je osvojila svog muškarca.


Evo kakve on savjete dijeli svojim čitaocima  Kako odabrati dostojnog muškarca i natjerati ga da se zaljubi u vas? Kako ukrotiti najsofisticiranijeg muškarca? Šta možete učiniti da se zauvijek sjeća vremena provedenog s vama? 

Lov na muškarce može se usporediti s ribolovom. Prvo, morate "loviti" na pravim mjestima. I drugo, morate loviti "ispravnim" mamcem. A ako ribar, odnosno žena, voli jagode s vrhnjem, to ne znači da i riba voli jagode i da će se upecati na njen mamac. 



Zato je važno da saznate šta vaša simpatija voli. Prema psiholozima, u takvom lovu ni u kom slučaju ne treba pribjegavati previše direktnim metodama zavođenja kao na primjer, da ga besramno dodirujete, oblizujete usne dok priča ili slično; to će možda ostaviti utisak da ste previše laka žena.

Nema ništa loše u tome da žena preuzme inicijativu da zavede muškarca ali naravno mora pronaći najbolji način da to uradi. Istina je, neke muškarce takve žene plaše, ali razgovaramo o hrabrim i avanturističkim muškarcima, i kako njih osvojiti. 



Prema istraživanju psihologa sa Univerziteta u Edinburghu, 95% momaka nema ništa protiv djevojke koja preuzme inicijativu kod zavođenja, a oko 70% otvoreno čeka prvi korak žene. Zato kad se bacite u osvajanje osobe koja vam se dopada prvo dobro opipajte teren.

Potrudite se da saznate kakav je, šta voli... šta voli vidjeti na ženi i radite sve to što voli. Tako ćete pridobiti njegovu pažnju. Ako ste počeli izlaziti sa njim pokažite stranu "savršene supruge". Hranite ga njegovim omiljenim doručkom svako jutro, poklonite mu nešto što voli. 

Muškarci se lako naviknu na udobnost u vezi i ne žele je izgubiti. Na kraju, upamtite tri stvari bitne za zdravu vezu: dobra hrana, zadovoljstvo u krevetu i čistu posteljinu. Vješto baratajući tim stvarima lako je čovjeka "uvući" u porodicu i zadržati ga tamo dugo. 

Žena bi trebala zapamtiti: ako želite zavesti bogatog muškarca, iskreno mu se divite. Radujte se proizvodima koje je donio kući, radujte se njegovim dostignućima, čak i onim bezazlenima. I naučite svoju djecu da se dive svom ocu, tako će biti bolji otac.

Pokreće Blogger.