Kada muškarac promijeni ponašanje prema ženi - Promijenio je i osjećanja prema njoj

Kada muškarac prestane voljeti ženu, ona to može vrlo lako osjetiti i primjetiti; osjećaj joj govori.


Kada primjetite da je vaš muškarac, nebitno da li je dečko ili muž, promijenio ponašanje prema vama budite svjesne da je tada promijenio i osjećaje prema vama. Takva promjena u ljubavnom odnosu između dvoje ljudi može biti jako bolan proces.

Taj proces je mukotrpan prvenstveno zato što partneri ne mogu na vrijeme doći do glavnog uzročnika problema. Donosimo vam nekoliko znakova koji upućuju na probleme u vašem ljubavnom gnijezdu. Jedan od najvećih znakova da vas vaš partner ne voli kao prije, jeste nedostatak komunikacije. 



Kad osjećanja oslabe, izgubiće interes i da razgovara sa vama. Izgubiće potrebu da na bilo koji način komunicira s vama. Muškarac kojem su osjećanja prema ženi oslabila traži više prostora za sebe. Ako sve češće smišlja izgovore da bude sam tu nisu čista posla.

U tom slučaju smireno ga pitajte da li se nešto promijenilo u njegovom odnosu prema vama. Mnoge žene vjeruju svojoj intuiciji: ako vam ona govori da je nešto pošlo po zlu u vašoj vezi ili braku onda postoje velike šanse da jeste. 



Najgore što možete učiniti u ovim situacijama jeste praviti se da se ništa ne događa. Ako se prestanete samozavaravati, možete spasiti ono što je vjerovatno na dobrom putu da izgubite. Zato budite hrabri i ne pokušavajte izbjeći neizbježno. Suočite se sa situacijom u kojoj se nalazite i prihvatite je kao snažna žena.

Pokreće Blogger.