Konačno završena faza retrogradnog Urana: Narednih 5 godina bi nas mogle zadesiti velike promjene

U astrologiji, retrogradnost planete je period kada se nebesko tijelo (planeta) kreće u suprotnom smjeru. 


Tokom retrogradnog razdoblja, sve pozitivne osobine koje se pripisuju planeti postale su negativne, a sve što je bilo povezano sa pozitivnim aspektima pretvara se u negativne aspekte. Razdoblje retrogradnog Urana je, srećom je iza nas. 

Od 14-og januara Uran je izašao iz svoje retrogradnosti. Sada će se stvari popraviti, jer se Uran vraća u svoje normalno stanje. S gledišta astrologije, Uran je "odgovoran" za zaštitu vaše slobode i individualnosti. On donosi važne promjene u sudbini. 



Ova planeta na svoj način nudi novi pogled na svijet i povezana je s pronalascima i tehnološkim napretkom. Uran je inovator, krši tradiciju, koncentriše se na budućnost i sjajne manifestacije ličnosti. Takođe, čini se da je ovoj planeti stalo do onih koji se kreću naprijed trnovitim i nepoznatim putem.

Uran je planeta napretka koja je uvijek fokusirana ka budućnosti. To znači da nas u narednih 5 godina očekuju tehnološka i naučna otkrića, kao i unapređenje cjelokupnog društva. Ova moćna planeta u Biku donosi brojne promjene na ekonomskom i finansijskom planu, pa ćete puno naučiti kada je riječ o novcu. 



Uran je planeta čudnih i nepredvidivih energija, iznenađenja, brzih promjena i kreativnosti. Uran je naš učitelj - planeta koja nam pomaže da poboljšamo životne navike i podstaknemo sebe da stvorimo nešto bolje i veće. Naučićete kako da pristupite stvarima iz ljepše i svjetlije perspektive.


Pokreće Blogger.