Tipovi muškaraca kojima je nevjerstvo obično stil života: Bitniji im je vlastiti užitak od tuđih emocija

Ističemo nekoliko tipova muškaraca koji bi mogli biti skloni preljubi i ljubavnim igricama.


1. Avanturističan tip. Ovo je muškarac koji ne može zamisliti da svoje dane provodi u kući, na kauču gledajući tv ili čuvajući djecu. On voli nalete adrenalina i neophodno mu je da ih traži. Voli pustolovine, putovanja, planine, ekstremne sportove ili bilo šta što će uvesti zabavu u njegov život. 

On nije sklon preljubama, ali ako ga žena pokuša "zatvoriti u kuću" vrlo brzo bi se mogao pobuniti i zbog toga napraviti nek glupost. 2. Umjetnik. Kada ste pristali na život sa umjetnikom trebali bi znati da vjerovatno nećete biti njegova najveća ljubav. 



Bez obzira da li je muzičar, pisac, scenarist, umjetnik ili nešto drugo - njegova kreativnost će mu vjerovatno uvijek biti na prvom mjestu. Za pjevače se takođe kažu da spadaju u onu veću skupinu nevjernih ljudi, ali naravno uvijek postoje izuzeci. 

3. Vječiti neženja. Za njega je brak neželjena destinacija. Ako mu date do znanja da vas brak nimalo ne zanima, on će se opustiti, uživati u vašem odnosu i pružiti vam zadovoljstvo. Ali ako osjeti pritisak sa vaše strane, vjerovatno će pobjeći na drugu stranu (ili u druge ruke). 



4. Nezreli tip. To je onaj koji i u tridesetima partija. Gitara, noćna okupljanja sa rok društvom, izlasci po kafanama i diskotekama, sve je to dobar pokazatelj da je taj muškarac otvoren za nova i zanimljiva iskustva. A takva iskustva često uključuju i drugu ženu. 

5. Manipulator. To je tip koji se služi manipulacijama čak i u najobičnijem razgovoru ili pri najbezazlenijim donošenjima odluka. On će se predstaviti kao savršen tip, ali zapravo će biti daleko od toga. Njegovo pravo lice žene nažalost kasno otkriju.

Pokreće Blogger.