Kad žena mijenja frizuru - Želi promijeniti život iz korjena: 7 pokazatelja da je žena nesretna u braku

Mnogo je žena koje žive u nesretnom braku i koje ostaju u istom iz raznih razloga i uvjerenja.


1. Postaje tiha: Žene su po prirodi veoma komunikaivne i društvene, pa kada vidite da se povlači u sebe i sve manje razgovara nešto je vjerovatno muči. Ovakvo ponašanje može biti rezultat depresije ili nesretnog načina života. Nekad joj treba vremena da provede u samoći ali ako to prečesto radi pomozite joj. 

2. Mijenja svoj izgled: Vidne promjene u izgledu su jedan od najvažnijih znakova da nije zadovoljna svojim brakom. Ona ulaže u sebe jer je nesigurna u sebe ili je spremna krenuti dalje u životu bez svog partnera koji joj ne odgovara. 



Ako vidite novi način oblačenja, čudno ponašanje i promjenu frizure znajte da konačno prolazi kroz promjenu koja joj je očajnički trebala. 4. Tajnovita je: Ne govori mnogo o svojoj svakodnevnici ili stvarima koje su je obradovale/rastužile. 

Kada se žena ponaša tajanstveno i ne želi podijeliti sve što joj se događa u životu, vjerovatno stvari ne idu svojim tokom. 5. Gubi interes za nježnost i intimu: Kada žena izgubi interes za svog supruga, to je najočitiji dokaz da je nešto muči i nije sretna u tom braku. 



6. Izgubila je povjerenje: Žena koja više ne vjeruje svom suprugu ili ljudima koje poznaje je u prošlosti jako razočarana. Nepovjerenje je očiti znak da žena ne živi srećan život. 7. Postaje sebična: Žene koje su u braku nesretne često znaju postati sebične.

Pokreće Blogger.