Muškarci obično bježe od žena koje su kao priljepci: 6 načina kako ih plašite i odbijate

Žene svojim ponašanjem umiju vrlo lako uplašiti i otjerati muškarca, zato je važno da znate o čemu se tu radi ako ga ne želite izgubiti. 


Napokon ste pronašli partnera koji vam se zaista dopada i sada ne možete da obuzdate svoje uzbuđenje. Mislite da ste vas dvoje najslađi i najsavršeniji par ikada. Volite se, a ti daješ sve od sebe da ovaj put ne uprskaš odnos. Svim silama se trudiš da mu pokažeš da si savršena za njega. 

Ali polako, uspori. Nemoj da vaš odnos završi tako što ćeš ga uplašiti svojim ponašanjem. Evo 6 načina uz pomoć kojih ćete uplašiti muškarca. Ako vam je cilj da ga zadržite ne radite to! 1. Svima, uključujući i njega, ponavljate da ste sjajan par. 



Iako izlazite tek nekoliko nedelja, već ste svim svojim prijateljima i porodici razglasili da ste par. I to ne samo svojim – razglasili ste ovu informaciju i njegovim prijateljima. I najgore, njemu ste rekli da ste zajedno. To nije problem ukoliko ste oboje odlučili da želite ući u vezu jedno sa drugim.

Međutim nijedan muškarac ne voli da bude uvučen u vezu prije nego se osjeti spremno za to. Opustite se i usporite, uživajte u upoznavanju. 2. Stalno ga ispituješ o njegovim osjećanjima. Muškarci ponekad teže govore o svojim osjećanjima, naročito u ranim fazama veze ili upoznavanja. 



Sasvim je prirodno da nekim muškarcima treba duže da se otvore. Ukoliko vam je teško da „pročitate“ njegove misli, usporite, tek ste na početku. Pustite ga da se opusti. Kada bude spreman reći će vam sve što osjeća. 3. Već se ponašate ljubomorno. 

Iako ste na samom početku, već pitate gdje je, sa kim, šta radi i slično. Ovim samo stavljate akcenat na svoju nesigurnost. Možda vi mislite da tako pokazujete da vam je stalo, ali za muškarca je ovo alarm za uzbunu. Dajte mu slobodu da raste sa vama.

4. Zahtjevna si. Očajno tražiš pažnju, pohvale, poklone ili komplimente. Stalno ga zoveš, pišeš mu poruke ili ga uhodiš na internetu. Polako. Daj vremena da shvatite oboje da li ste dovoljno dobri jedno za drugo. 5. Očekujete da vas izdržava. Vi želite da on plati večeru, piće, zajedničke vikende, poklone. 

Prerano je za takve stvari. Sa vašim očekivanjima mu oduzimate slobodu da vas iznenadi. 6. Misliš da si ti sve što mu treba. Nemoj da ga spriječavaš da viđa svoje prijatelje, da se fokusira na posao i na svoja interesovanja. Ukoliko to činiš napravićeš ozbiljne probleme u vašem odnosu. 

Nije na tebi da odlučuješ ko je dovoljno dobar prijatelj za tvog novog partnera. Muškarci ne vole pritisak, naročito u vezi. Zato se potrudi da budeš partnerka pored koje se osjeća dobro i slobodno.

Pokreće Blogger.