Muškarce ne ispitujte o bivšima - 49 pitanja koja im ne bi trebali postavljati

Veoma bitan element svakog odnosa, bilo da je u pitanju prijateljstvo ili veza, je komunikacija. 


Ukoliko želite da izgradite dobar odnos sasvim je normalno da ste radoznali i da očekujete odgovore na određena pitanja. Međutim, postoje određena pitanja koja ne biste trebali postavljati muškarcu, osim ukoliko sa njim niste izgradili jako prisan i poseban odnos. 

Ukoliko je muškarac samo vaš prijatelj ili partner u ranoj fazi zabavljanja, izbjegnite neugodne situacije. Svakako ne postoji savršena lista pitanja koja ne trebate postaviti, ali potrudili smo se da napravimo što je moguće obuhvatniju. 1. Da li si ovo probao sa drugim djevojkama? 2. 



Da li sam ti ja privlačnija od drugih djevojaka? 3. Intimna pitanja bolje izbjegavajte. 4. Da li izgledam debelo u ovoj haljini? 5. Pitanja u vezi sa vašom kilažom. 6. Pitanja u vezi sa vašim godinama. 7. Sa koliko djevojaka si bio prije mene? 

8. Da li sam ti ja najbolja od svih? 9. Pitanja o bivšim djevojkama nisu poželjna. 10. Da li ikada razmišljaš o bivšoj dok provodiš vrijeme sa mnom? 11. Da li je ona (ili bilo ko drugi) bolji od mene? 12. Zašto su tvoji prijatelji tako posebni? 13. Trebam li promijeniti frizuru? 



14. Da li treba da ugradim silikone u grudi? 15. Da li se misliš na mene kada si sam? 16. Zašto ne treniraš? 17. Možemo li više razgovarati? 18. Da li nekada možeš uraditi nešto kako treba? 19. Zašto nisi kao taj momak? 20. Zar me nećeš upoznati sa porodicom/prijateljima? 

21. Zašto je tvoja porodica takva? (nešto negativno najčešće) 22. Da li ćeš me voljeti ukoliko..? 23. Ultimatum: tvoja majka ili ja? 24. Da li si ikada vidio neku ženu iz porodice golu? 25. Da li ti se uopšte dopadam? 26. Da li me i dalje voliš? 

27. Možeš li obrisati društvene mreže zbog mene? 28. Koliko zarađuješ? 29. Pitanja o šiframa kartica, telefona i slično su neprimjerena. 30. Kada ćeš mi dati svoj telefon da ga pregledam? 31. Da li hrčem ili pričam u snu? 32. Koja od mojih prijateljica ti se dopada? 

33. Ko od mojih prijatelja ti se najviše ne sviđa? 34. Da li zaista vjeruješ u to? 35. Gledaš li u druge žene? 36. Šta ako zatrudnim? 37. Šta smo mi, kakav je naš odnos? 38. Da li si gej? Ili da li si siguran da nisi gej? 39. Zašto toliko plačeš? 40. Zašto si toliko nesiguran? 

41. Zar ćeš stvarno to obući? 42. Da li si ikada ubio nekog i da li bi probao to? 43. Koliko često gledaš sadržaj za odrasle? I šta najčešće? 44. Da li bi dopustio svom najboljem prijatelju da me smuva? 45. Sa kim se dopisuješ? 46. Da li ćeš me oženiti? 47. Šta bi promijenio na meni? 48. Mučna pitanja. 49. Pitanja na koja i sami ne biste željeli odgovarati.

Pokreće Blogger.