Iritantne stvari koje žene čine i nerviraju muškarce: Ako se žalite na svoj izgled - To ih odbija

Možda vam vaši muškarci neće uvijek priznati koje ih stvari koje vi radite nerviraju, ali budite sigurne da postoje takve stvari. I što više ih činite to su veće šanse da se vaš partner nervira i da vaš odnos može biti ugrožen. 


1. Promjene raspoloženja. Ovo se odnosi na jako česte promjene raspoloženja. Kontrolišite se. 2. Ne iskaljujte svoje loše raspoloženje na njemu. 3. Previše selfija. Neki muškarci ne vole da se fotografišu, zato nemojte pretjerivati sa selfijima. 

4. Pretvaranje da ste nešto što niste. Nemojte po svaku cijenu da se trudite da budete sve što muškarac želi. 5. Ne govorite mu da ste dobro ukoliko je potpuno očigledno da ste uzrujani. 6. Nemojte da se žalite na vaš izgled. Samopouzdanje je atraktivno i momci ne vole da slušaju o tome kako ste nezadovoljne izgledom. 



7. Niko, pa ni muškarci, ne vole kada je neko zao, a onda postane previše fin samo da bi se izvukao iz svega. To ponašanje može biti vrlo toksično. 8. Nemojte ga ostavljati da čeka satima dok se vi spremate. 9. Jako je loše da, kada izađete sa partnerom, više pažnje obraćate na telefon, nego na vašeg partnera. 

10. Stalno traženje muške podrške. To je jedna od najdosadnijih stvari koju žene često rade i to je zaista nervira muškarce. 11. Stalno ga pitate za mišljenje o vašem izgledu. Muškarci uglavnom uvijek misle da izgledate sjajno. Nema potrebe da stalno tražite da vam govori mišljenje o vašem izgledu. 



12. Muškarci ne vole kada su oni centar vašeg svijeta i kada se u vašem životu sve vrti oko njih. 13. Stalno se izvlačite i pravdate, ali nikada ne mijenjate ništa u svom ponašanju. 14. Previše priče. 15. Muškarci ne vole kada im govorite da ste neodlučne u vezi raznih stvari. 

Nemojte misliti da je slatko da se stalno dvoumite. 16. Odgovori na pitanja sa „Ne zanima me“. 17. Treba više da se odmaramo. Ne morate stalno da čistite. 18. Prevaranje da niste inteligentni nije nikako privlačno i često je iritantno. 19. Nemojte biti previše invazivni i napadni. 

20. Tišina umjesto razgovora. Ukoliko ste ljubomorni ili vam nešto u vezi ne odgovara nema smisla da ćutite o tome. 21. Planiranje stvari unaprijed. 22. Ne davanje šanse dobrom momku. Ovo je nešto što muškarci ne podnose, a djevojke uglavnom šanse daju lošim momcima. 

23. Pretvaranje da volite nekog koga zapravo mrzite. 24. Dajete minimum, ali očekujete da vam partner daje mnogo više. 25. Izgledanje i sjajno ponašanje dok ste same, a onda velika promjena kada pronađete partnera.

Pokreće Blogger.