Šta poklon vašeg muškarca govori o njemu: Ako poklanja donji veš - Jako ste mu privlačni

Svi mi volimo da dobijamo poklone. Kada nam neko pokloni nešto, on ne samo da pokazuje svoje osjećaje prema vama, nego u nekim slučajevima pokazuje svoju finansijsku moć.


Davanje poklona nije tako jednostavno. Potrebno je vrijeme da osmislite savršen poklon. Svaki poklon ima značenje iza sebe, bilo da je u pitanju sitnica ili neka krupna stvar. Pokazaćemo vam koja se to značenja kriju iza uobičajenih poklona koje vam poklanjaju muškarci. 

1. Cvijeće. Sa ovakvim poklonom muškarac gotovo da ne može pogriješiti. On vam pokazuje da brine o vama, da vas voli i poštuje, da ste mu zaista važne i da cijeni vaše prisustvo u svom životu. 2. Nakit. Koliko god nakit bio skup poklon, mnogo skuplja je pažnja koju vam muškarac pokaže ovim poklonom.



Ovo je veoma specijaln gest od muškarca. Pokazuje vam svoja osjećanja i svoju naklonost ka vama. 3. Šminka. Muškarcima ovo nije najpoznatija oblast. Ovakav poklon znači dve stvari: da on ima najbolju prijateljicu koja je pomogla u izboru ili da vam je poklonio nešto što je kupio za bivšu. 

4. Karte za koncert. On vam daje iskustvo koje je mnogo bolje od materijalnih stvari. Pokazuje vam svoja osjećanja i želju da provede vrijeme sa vama. 5. Karte za utakmicu njegovog omiljenog tima. Ovo je sjajno, ali damam vjerovatno ne znači ništa. 



6. Masaža za parove. Jasno vam pokazuje da želi što više vremena sa vama i to da se odmorite zajedno. Ovo je super znak. 7. Odjeća. Ovo je jako popularan poklon, znak da ste mu uvijek u mislima i da vas dobro poznaje – ukoliko pogodi model odjeće koji se i vama dopada. 

8. Ručno rađene stvari. Kada izdvoji vrijeme da napravi nešto samo za vas to je zaista jako lijep gest od njega. Ne govorimo samo o prstenu. Jako je lijepo da vam napravi nešto što će vas uvijek podsjećati na njega. 9. Pokućstvo. Ovo je jako nezgodan poklon. 

U početku može biti simpatično sve što vam pokloni, ali ovo je znak ili da je muškarac previše lijen da razmisli o poklonu za vas ili mu nije važno šta će vam pokloniti, pa bira jeftine i korisne stvari. U svakom slučaju – vi zaslužujete više pažnje! 

10. Novac. Svako od nas voli da dobije novac, sa njim možete da kupite svašta što vam treba ili što želite. Muškarac možda želi da vam da slobodu da same sebi izaberete poklon koji vam se dopada. 11. Donji veš. Ovo će vam pokloniti muškarac koji želi da oživite vatru u vašoj vezi. 

Pokreće Blogger.