Kod svoje žene najviše volim to što ne hrče: 10 stvari zbog kojih se iznova zaljubljujem u nju

Kada pronađete pravu osobu ljubav prema njoj nikada ne prolazi, samo prelazi u veće i ljepše oblike.


U braku sam već 20 godina i slagao bih kada bih rekao da je moja žena najsavršenija žena na ovom svijetu i da me ništa kod nje ne nervira. Kao i svi mi, i ona ima mane. Ali nasuprot njenim vrlinama te mane su toliko irelevantne. Ona nije najsavršenija žena na svijetu, ali je najsavršenija za mene. 

Danas ću se fokusirati na ljepšu stranu ličnosti i objasniti šta je to zbog čega se uvijek iznova i iznova zaljubim u nju: 1.Ne hrče. Mogima će ovo biti smješno ali zaista, pravi sam srećnik što moja žena ne hrče. Kada sam bio mlađi živio sam sa 2 sestre i majkom koje su hrkale po cijelu noć. 



Ko zna koliko noći sam proveo budan gledajući u plafon jer je njihovo hrkanje dopiralo do moje sobe. Moja supruga tako slatko i tiho spava da bih je satima mogao gledati. Zaista sam veliki srećnik što sam je pronašao. 2.Nježna je i brižna. To je ono što je čini ženom. 

Uvijek će imati dovoljno brige za mene i uvijek će zbog toga dobit moju ljubav i naklonost. 3.Možemo pričati o bilo čemu. Vjerujte mi, pravo je bogatstvo imati ženu pored sebe kojoj se možeš povjeriti. Ako ne možete otvoreno pričati sa svojom ljepšom polovinom – vaš odnos je na putu na propast. 



4.Oprašta mi. Čovjek sam, griješim. Ali bez obzira na moje greške ona će i dalje imati razumijevanja i volje da mi oprosti i pređe preko toga. 5. Cijeni slobodu. Najveći sam srećnik jer pored sebe imam ženu koja zna koliko je bitno da ja imam vrijeme za sebe, a ona vrijeme za sebe. 

To je ono što nas uvijek povezuje sve više i više. 6.Strastvena je. I to ne mislim samo po pitanju našeg odnosa, već po pitanju svega: njenih hobija, posla, života... Sve što radi, radi sa takvim entuzijazmom i iskrom u očima da joj se uvijek divim. 

7.Stavlja sebe ispred drugih. Iako je ovo nešto što joj često zamjeram, donekle joj zavidim. Shvatam da posjeduje ogromnu količinu ljubavi u sebi kada je sposobna tuđe potrebe staviti ispred svojih. 8. Borbena je kada treba. Kao svaka žena koja je lavica, i moja supruga ne da ono što je njeno. 

Gledao sam mnogo puta kako brani mene, svoju porodicu ili prijatelje, i zaista sam se osjećao ponosno što imam takvu osobu za životnog partnera. 9. Porodica joj je na prvom mjestu. Ja razumijem da postoje žene kojima porodica nije prioritet, i prihvatam njihovo mišljenje. 

Ali smatram da je velika sreća pronaći ženu koja će se znati posvetiti porodici, moći uložiti ogromnu ljubav u nju i pronaći način da balansira na svim ostalim životnim poljima. 10. Ona je moj najveći fan. Kada dobijem pohvale na poslu ili kada mi projekat dobro prođe ona se obraduje kao malo dijete. 

Ono što ću uvijek voljeti kod nje jeste iskreno radovanje mojim uspjesima. Za razliku od mojih prijatelja kojima je lažna sreća očita na licu.

Pokreće Blogger.