Zodijaci koji nisu kompatibilni sa Blizancima - Rakovi su previše dosadni za njih

Za neke ljude Blizanci mogo biti sjajni ljubavni partneri, a za neke jako loši - bitno je u kojem znaku Zodijaka su rođeni.


Blizanci su na listi najvećih srcelomaca Zodijaka. Vole mnogo da flertuju, vole da im drugi pridaju pažnju i da se osjećaju poželjno. Ali, to ne pokazuje da su Blizanci nevjerni. U velikoj mjeri je bitno u kojem znaku Zodijaka je rođen njihov partner. 

Ovo su neki od najnekompatibilnijih horoskopskih kombinacija koje uključuju Blizance: Blizanac i Rak: Ovaj spoj skoro da nema ništa zajedničko. Njihove različitosti karaktera i temperamentna lako će ih dovesti do nerviranja i otuđenja. 



Blizanci teže znatiželji i otkrivanju novih stvari dok Rakovi pribjegavaju onome na šta su navikli i izlivima emocija. Blizanci će se često ponašati kao da su previše hladni prema Raku jer njegovu preosjetljivost ne mogu razumjeti. 

Rakovi više vole vrijeme provoditi u udobnosti svog doma dok je Blizancima to dosadno, oni žele stalno da idu u neke avanture. Blizanac i Škorpija: Ova kombinacija nema sjajnu perspektivu po pitanju zajedničkog života, mada po pitanju strasti vjerovatno bi se sjajno slagali. 



Zbog toga je njihov spoj možda sjajan za neku kratkotrajnu i prolaznu avanturu. Ono što ih čini nekompatibilnima najviše jeste to što Blizanci obožavaju da pričaju a Škorpije se teško otvaraju. Zbog toga će često nailaziti na konflikte. Blizanci i Jarac: 

Ovo dvoje zaista nemaju ništa zajedničko, totalne suprotnosti. Jarčevi su previše ozbiljni i previše fokusirani na karijeru dok su Blizanci opušteni, luckasti i ne drži ih mjesto. Jedini scenario u kojem bi ovo moglo funkcionisati jeste da je Blizanac dosta stariji od Jarca, u suprotnom Jarac se ne bi mogao nositi sa nezrelošću svog partnera.

Pokreće Blogger.