Budite ponosne što je vas izabrao pored svih žena: Klasične greške zbog kojih žene postaju bivše

Postoje žene koje imaju sjajnog muškarca pored sebe ali zbog lošeg iskustva sa prošlim muškarcima ga gube. 


Drage žene. Mnoge od vas su previše stroge prema svom muškarcu. Previše ste sumnjičave, previše optužujete i previše kontrolišete. I to nije nešto čega bi se trebale sramiti jer ste vođene emocijama i starim ranama, ali bi trebali poraditi na tome kada pronađete dobrog čovjeka.

Jer zbog tih loših navika možete izgubiti čovjeka sa kojim bi vam život bio bajka. Jasno je da su mnoge od vas bile prevarene, izgrane, obmanjene i ko zna šta još. Ali, svoje rane iz prošlosti ne smijete oživljavati u novim vezama, pogotovo kada pronađete čovjeka kojeg volite.



To je jedna od najvećih grešaka koje žene čine i gube dobre osobe iz svog života zbog toga. Dakle, ako već želite da imate povjerenja u svog muškarca, to možete dobiti samo tako što ćete većinu vremena provoditi zajedno i što ćete mu dozvoliti da živi svoj život bez ograničavanja. 

Kada pustite muškarca da živi život slobodno bez zvocanja tada on dobija utisak da bi kraj vas mogao živjeti cijeli život. Ali, ipak da biste bili sigurni u njegovo vijernost uvijek možete pitati da prelistate njegove poruke, pozive, mejlove itd kako biste bili sigurni da on nema nikog drugog sa strane.



Ako vaš muškarac ne dozvoljava da imate prisup njegovom telefonu, u većini slučajeva to čini jer nešto skriva od vas, mada neki muškarci ne žele da iko ima uvid u njihove privatne stvari a da pritom ne rade ništa loše sa strane. Imate potpuno pravo da se pretvorite u detektiva. 

Pratite ga, špijunirajte ga, posmatrajte kako se ponaša, istražujte ga psihološki ili bilo šta da vam padne na pamet. Ali, imajte na umu da ako vas on uhvati u tome da se može uplašiti do te mjere da ode od vas. Mnogi muškarci neće moći razumjeti takvu potrebu za kontrolom i nedostatak povjerenja. 

I to je mač sa dvije oštrice. Ali bez obzira na sve. Ako ste u vezi ili braku sa muškarcem kojeg volite, budite svjesne da je on ipak vas odabrao kao svog životnog saputnika.

Pokreće Blogger.