Ljubavnica je zanimljiva dok ne ostanete bez supruge: Važan savjet oženjenog muškarca

Jedan oženjeni muškarac odlučio je da posavjetuje mlađe, ali i starije muškarce, po pitanju preljube.


Kao oženjen muškarac, zgrozim se kada vidim ove praznoglave muškarce koji varaju svoje žene. Osjećam dužnost da vam kažem jednu važnu stvar. Čitava ljepota preljube jeste u tom skrivanju. To je ono što vam daje adrenalin i što vas tjera da je počinite.

Ne radite to iz ljubavi, jer da radite ostavili biste ženu sa kojom već nešto imate i započeli odnos sa tom drugom koju ste zavoljeli. Gorka je istina da će vam ljubavnica biti zanimljiva sve dok se skrivate i isprobavate to "zabranjeno voće". 



Malo ružnija strana realnosti nastupa kada shvatite da vas ta druga osoba ni malo ne privlači u slučaju da vas prva uhvati u tome i napusti. Mnogi muškarci će svoju partnerku ili suprugu okriviti kao razlog što varaju. Reći će kako ne dobijaju ono što žele u vezi i braku.

Vođeni time bili su primorani da pronađu nekog sa strane ko će ih ispunjavati. I to je nešto što se teško mijenja jer čovjek teško priznaje problem u sebi. Možete se vi sastajati sa sto žena pored svoje žene, ali ni jedna od njih vam ne bi bila zanimljiva kada bi vas vaša partnerka/supruga ostavila. 



Da nije tako, davno biste ostavili tu ženu s kojom ste u vezi ili braku i živjeli sa ljubavnicom. Ali vi to ne želite jer volite ženu koja vas čeka kod kuće dok vi svoje komplekse umirujete na drugom mjestu. Uživate dok ne dođe trenutak istine, a tada saznajete kakva ste budala bili. 

Ne postoji taj adrenalin, ta strast i emocija koji su vrijedni nevjerstva prema dobroj ženi. Ne postoji taj razlog zašto biste ženi koja vas voli zaboli nož u leđa. Vrijeme je da odrastete i skinete se sa igrica - ne priliče zrelom i pametnom čovjeku.

Pokreće Blogger.