Postavite muškarcu 5 pitanja kako bi ga u potpunosti upoznali - Važno je gdje se vidi za 10 godina

Ako želite svog muškarca bolje upoznati postavite mu 5 psiholoških pitanja koja bi mogli dosta otkriti o njemu.


1. Kakav je tvoj odnos sa roditeljima? Ovo će vam najviše reći o vašem muškarcu. Ako kaže da je u lošem odnosu sa roditeljima ispitajte ga zbog čega. Ukoliko su njegovi roditelji griješili prema njemu velike su šanse da zbog toga ima veće komplekse koji bi mogli uticati na vašu vezu. 

Ukoliko ima dobre roditelje a ipak se ružno ponaša prema njima to govori da nije dobar čovjek. 2. Gdje se vidiš za 10 godina? Da li će reći da se vidi kao ostvaren porodičan čovjek koji je stekao divnu nekretninu i nekoliko djece ili će reći ipak nešto u vezi karijere? 



Ako prvo spomene karijeru to bi moglo značiti da će se više posvetiti tom polju nego porodici svojoj. Da li je to nešto što vam odgovara? 3. Šta ti je najbitnije kod tvoje žene? Ovdje je važno šta će prvo spomenuti. Da li će spomenuti izgled, dobrotu ili neku drugu vrlinu? 

Možda će spomenuti kako mu je najbitnije da njegova žena dobro zarađuje. To bi moglo značiti ili da je sebičan pa ne želi trošiti svoj novac na vas ili je lijen pa ne želi raditi. 4. Koji je tvoj najveći porok. Ovo je nešto što u velikoj mjeri može uticati na vaš život. 



Poroci su ozbiljan problem zato je uvijek unaprijed dobro znati sa čim se čovjek bori prije nego što započnete zajednički život. 5. Da li je prijateljstvo između muškarca i žene moguće po tebi? Ovo će vam reći kako se ophodi prema ženama.

Ako kaže kako ne vjeruje u muško-ženska prijateljstva to bi moglo značiti da ne zna izgraditi normalan odnos sa ženom bez da je posmatra kao objekat ili kroz romantiku. Ako kaže da vjeruje, to bi moglo pokazati da ima poštovanja prema ženama i da se zna normalno ophoditi prema njima.

Pokreće Blogger.