Najpoželjnije žene prema horoskopskom znaku - Žena riba je sjajan izbor na duge staze

Koji ženski horoskopski znak je najprivlačniji muškarcima? Koji horoskopski znak plijeni mušku pažnju? 


U ovom članku astrolozi ističu 5 najpoželjnijih žena zodijaka. Bik: Žena rođena pod znakom bika je veoma poželjna mnogim muškarcima. Njihovo samopouzdanje naprosto plijeni i oduševljava. One znaju kako impresionirati onoga ko im se dopada i kako ga osvojiti. 

Imaju veoma moćnu energiju koja navodi druge da žele biti u njihovom društvu što više. Ako pronađu jakog i stabilnog muškarca on će zaista znati cijeniti njihovu veličanstvenu ličnost. Rak: Ono što ove dame čini tako atraktivnima jeste njihova nježnost i sklonost porodičnom životu. 



Žene rođene u znaku Raka su sjajne supruge i sjajne majke, a to je ono što svaki muškarac želi kada odluči da se skrasi. Mnogi ljudi ih pogrešno protumače jer su veoma osjetljive i često burno reaguju kada se osjećaju ugroženo ili kada osjete da nešto nije u redu. 

Djevica: Ova dama zaista zrači posebnom energijom. Ona ima veliki šarm i sposobna je oduševiti svakoga ko sa njom uđe u konverzaciju. Njihova ljepota potiče iz njihovog karaktera i to je nešto što njima dolazi prirodno, ne moraju forsirati ništa kako bi naveli druge da im se dopadnu. 



Ali, nju ne može imati svako. Ona bira isključivo inteligentne muškarce koji su takođe šarmantni i koji joj mogu parirati. Ribe: Dame rođene u ovom znaku su izuzetno inteligentne i primamljive. Ono što ih najviše čini atraktivnima jeste njihova misterioznost. 

Žena riba lako pronalazi zajednički jezik sa pripadnicima suprotnog spola i ne plaši se zaploviti u sve teme, pa čak i one škakljive. Zna kako da flertuje, zna kako da zavede a što je najvažnije zna kako da zadrži muškarca. Ona će biti sjajn izbor za dugoročnu vezu.

Pokreće Blogger.