Kako ljubav mijenja život muškarca i žene - Kada je jedna karika slaba, čitav odnos se pogoršava

Zavisno od toga kako se dvoje voli određeno je i to kako će živjeti, koliko će biti srećni i uspješni.


Ljubav sama po sebi je sjajna stvar. Ljubav čovjeka potiče da bude bolji i da korača hrabro kroz život. Ljubav je energija koju razmjenjuju muškarac i žena. Važno je shvatiti da razmjena energije između muškarca i žene počinje bukvalno od prvog pogleda kada se sretnu. 

Zbog toga je od vitalnog značaja da razumijete principe ove razmjene energije i kako ona utiče na muškarca a kako na ženu. Što je vaš odnos prema partneru jači i čistiji to je i vaša energija ljubavi jača i čistija. A kada je energija između muškarca i žene jaka tada je i cijela porodica jaka. 



Ljubav se odražava na fizičkom, emocionalnom i duhovnom stanju muškarca i žene. Ljubav u potpunosti mijenja ova polja shodno tome kakva je sama ljubav. Ljubav brižne žene može raznježiti muškarca, ali ne do te mjere da postane "papučar" 

Već do te mjere da od grubog muškarca napravi pažljivog i nježnog koji je spreman boriti se za svoju ljubav i porodicu. Održavanje ljubavi znači konstantan protok dobre energije. Muškarac treba da konstantno pruža lijepe emocije svojoj ženi a ona bi trebala uzvratiti istom mjerom. 



Snažan muškarac svojom ljubavlju može ohrabriti ženu da bude neustrašiva i moćna. Koliko će uživati u vezi zavisi od toga ko su i koliko daju jedno drugome. Ako u vašoj vezi nije sve sjajno trebali bi shvatiti da imate neku slabu kariku koja spriječava dobar provod energije.

I muškarac i žena trebaju imati jaku želju da rade na svojim odnosima i da uživaju u njima. Što bolji odnos imate to će ljubav ljepše uticati na sve sfere vašeg života. 

Pokreće Blogger.