Znakovi Zodijaka koje je teško zadržati - Strijelca je najlakše otjerati

Naredni horoskopski znakovi funkcionišu po principu - Kada strast nestane, idemo u potragu za novu ljubav.


Ovan: Budući da se Ovan brzo i duboko zaljubljuje, on i prerano ulazi u ozbiljnu vezu. A svi dobro znamo da vatra koja brzo plane brzo se i gasi. U životu ovih ljudi često nailazi trenutak kada preispitaju svoju vezu ili pokušaju oživjeti staru strast. 

U takvim trenucima shvaćaju kako se zaista osjećaju i odlučuju što će dalje učiniti. Ali na kraju obično odlaze jer shvate da previše preispitivanja nije pokazatelj stabilne veze. Strijelac: Ovaj neodlučni znak ima određene probleme s lojalnošću. 



Često će napuštati vezu u kojoj ima osjećaj da će biti prevaren, a to je nešto što je za njega nedopustivo. Druga stvar zbog koje Strijelci često napuštaju vezu jeste kada se osjećaju previše zarobljeno. Njihova sloboda im je jako bitna i ako im partner to neće priuštiti onda bježe glavom bez obzira. 

Vodolija: Ovo je jedan od najneugodnijih horoskopskih znakova. Predstavnici ovog sazviježđa vole raznolikost u životu, zbog tog im je teško ostati na istom mjestu i posvetiti se samo jednoj osobi. Njihovim emocijama ne upravlja mnogo strast i požuda.



To nije nešto što im je jako bitno u životu. Lako ih je impresionirati ali podjednako lako i gube interest. Ako želite da vaša veza potraje što je duže moguće, pronađite način da izgradite svoju vezu na intelektualnom nivou i uvijek se trudite da ga zabavite.

Pokreće Blogger.