Žena će muškarcu oprostiti 100 velikih grešaka - Ali nikada onu malu koju je previše puta ponavio

Žena kada voli ima određeni prag tolerancije kojeg ne želi preći kada se osjeti izdano ili povrijeđeno.


Žena traži muškarca koji će preuzeti odgovornost za nju, čak i kada joj to nije potrebno, ona želi to da osjeti. Žena traži muškarca kraj kojeg će biti srećna i sa kojim će graditi život. Istrovremeno žena želi da bude snažna, izgrađena, nezavisna... 

Da pred drugima ljudima bude snažna poput kamena ali pred svojim muškarcem da se bez ustručavanja rasplače kada joj je to potrebno. Žene su muškarcima često najveća misterija, a ne bi trebale biti. Jer one svoju ličnost predaju na tacni. Šta vas zanima - pitajte. 



Ona će vam sve reći, možda i više nego što bi trebalo. Žene neće prevrtati očima ili odmahivati rukama pokazujući da ne žele riješiti problem ili pričati o nečem važnom. One će uvijek htjeti pričati, osim ako niste prešli njen prag tolerancije. 

Žena će oprostiti muškarcu 100 velikih grešaka ali nikada onu malenu koju je previše puta ponovio. Naučite slušati svoju ženu. Ako kaže da ne voli da je ispituješ kad želi da bude sama, ne ispituj je. Pusti je da bude sama. I ne samo to, bilo što da kaže ispoštujte njenu želju. 



Muškarci često ne slušaju žene i zbog toga budu ostaljeni. Ne slušaju ono što im pričaju, i umore se ponavljajući. Umore se do te mjere da ne žele više ni pokušavati. Ona dolazi na ovaj svijet da voli i bude voljena. Sve ostalo su posljedice, beznačajne i nebitne. Žena je spremna da izdrži svaki bol i svaku nedaću zarad ljubavi i djece. Samo žena koja je voljena je istinski srećna.

Pokreće Blogger.