Zodijaci koji su željni ljubavi i pažnje - Ako nemate veliko srce, ne ulazite u vezu sa Rakom

Potreba za pažnjom nije znak slabosti i nikako nije nešto neobično ili neočekivano. Mi, ljudi, smo društvena bića kojima je potrebna pažnja. Nekome u većoj mjeri nekome u manjoj. 


Ovi znakovi Zodijaka zahtijevaju više pažnje u vezi i sa njima morate nježnije. RAK: Jednom kada srušite zidove iza kojih se Rak krije, tamo ćete naći vrlo emotivnu osobu. Kažu da Rak može da plače čak i kada gleda tužne reklame! Oni uživaju biti kod kuće, ali mrze biti potpuno sami. 

Kada nađu partnera, žele da provode svo vrijeme sa njim. Ne treba im pažnja čitavog svijeta, ali im je neophodna pažnja voljene osobe. Odnos pun pažnje sa voljenom osobom im je ključan u vezi. Ali i povjerenje je jako bitno. Jednom kada zavole, vole svim svojim bićem.



Ne boje se pokazati svoju ekstremnu ranjivost i emocije od kojih ponekad kipe. Sve što im je potrebno je osjećaj sigurnosti i prihvaćenosti. Zato im je potrebno partnerstvo u kojem će njihova snažna i duboka osjećanja biti prihvaćena, gdje će dobiti utjehu i pažnju kada im zatreba. 

LAV: Iako se na prvi pogled čine potpuno samouvjereni i čvrsti, uvijek im treba više pažnje nego što mislite. Žive od komplimenata i pohvala. Ako ih ne dobiju, u njima se počinju stvarati mnoge sumnje i strahovi. Lavovima nije teško biti sami, ali su mnogo sretniji kada su okruženi dragim ljudima. 



Čak i rođeni lideri trebaju podršku ljudi koje vole da bi mogli vladati. VAGA: Vage mrze biti same i to priznaju. U potpunosti cvjetaju u vezama. Partnerstvo im daje harmoniju i sigurnost za kojom tako očajnički žude. Vaga je takođe poznata po tome što čini sve moguće da zadovolji one koje vole. Oni će pogaziti sebe, samo da bi drugi bili sretni. Problem je što previše očekuju da se partneri žrtvuju za njih.

Pokreće Blogger.