Kako žene Zodijaka biraju muškarce: Vage padaju na ljepotu - Škorpije na švalere

Svaka dama horoskopska traži muškarca na osnovu nečega što nju privlači i čemu ona teži.


Ovan: Potreban vam je muškarac koji će vam stalno dokazivati ​​da ste najbolji na ovom svijetu. Energični ste, volite avanturu, pa vam treba neko ko vam to može pružiti, kako u svakodnevnom životu, tako i u spavaćoj sobi. Bik: Da bi osvojio vaše srce, muškarac mora pokazati svoju lojalnost, a ne vršiti pritisak na vas. 

Muškarac mora prije svega zaslužiti vaše povjerenje. Uživate u romantičnim večerama, poklonima i stabilnosti veze. Blizanci: Morate biti osvojeni, onako kako se kaže - oboreni sa nogu! Volite puno pričati, pa bi vaš muškarac trebao znati slušati i održavati razgovor o bilo kojoj temi. Muškarac vas može očarati dobrim smislom za humor i inteligencijom. Rak: Prijatelji i porodica su vam važni, pa bi vaš muškarac trebao poštovati vaše voljene i dijeliti vaše mišljenje po pitanju toga. Vaše povjerenje mora se zaslužiti. 

Ako vas muškarac osvoji, okružićete ga svom svojom ljubavlju i brigom. Lav: Vi ste šarmantna i samopouzdana žena. Vaš muškarac bi vam se trebao svakodnevno diviti, biti odan i zahvalan. Trebao bi vas podržati u svemu, smiriti, pa čak ponekad i biti odgovoran za vaše nepromišljene postupke. Djevica: Potreban vam je vrlo pažljiv pristup. Riječi, pokloni, djela - sve to treba vaš muškarac znati pružiti u pravo vrijeme! Vaga: Cijenite ljepotu u svemu, pa i u muškarcima. Vaš partner bi trebao biti privlačan, trebao bi vam organizovati lijepe događaje, voziti vas na prekrasna mjesta, poklanjati luksuzne stvari itd. 

Škorpija: Vi ste strastvena, misteriozna i vrlo zavodljiva žena. Tražite muškarca koji je jednako strastven i zavodljiv. Zbog toga često padate na švalere. Strijelac: Vi ste koketna, vesela i bezbrižna žena. Potreban vam je muškarac koji vam neće ograničiti slobodu, s kojim vam neće biti ni dosadno. 

Jarac: Vaše povjerenje je vrlo teško osvojiti, nezavisni ste i niko vam ne treba. Vaš muškarac bi trebao brinuti o vama, trebao bi znati zaraditi novac i pružiti vam osjećaj samopouzdanja. Vrlo ste direktni i vaš partner bi trebao biti isti. Vodolija: Volite skrenuti pažnju i volite da vam se muškarci dive. 

On bi trebao cijeniti vašu nezavisnost, poštovati ​​vaše interese, biti vjeran prijatelj i ljubavnik. Ribe: Do vašeg srca je vrlo teško doći. Ako vas muškarac okružuje brigom i romantikom, nasmije i čini da se osjećate sjajno - nećete moći odoljeti. Vaš muškarac bi uvijek trebao biti uz vas i u teškim vremenima, to vas navodi da ga volite još više.

Želite da saznate Vaš Najdetaljniji Godišnji Horoskop, ali ne onaj kakav nalazite na portalima ili tablodima, već Pravi Godišnji Horoskop! POSJETITE - www.godisnjihoroskop.info

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.infpult.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.