Čime žene straše muškarce - 5 tema o kojima ne bi trebali pričati na početku veze

Ako se nalazite na početku veze ili tek odlazite na prve sastanke, veoma je važno da znate kakve teme biste trebali zaobići kako ne biste prestašili svog partnera. 


Definitivno postoji popis tema koji biste trebali zaobići na početku ljubavne veze jer je potrebno da vas partner postepeno prihvati sa svim manama. Ako mu već na početku sve saspete u lice rizikujete da ga prestrašite. Pokažite mu prvo svoju ljepšu stranu, dozvolite da se zaljubi u nju. 

A kasnije, ako je dovoljno jak i dobar prihvatiće i vaše mane. Ovo su teme koje bi trebali izbjegavati na prvim sastancima: 1. Nerealna vjerovanja. Ovo se odnosi na neke stvari u koje možda vjerujete, ali drugi ne tako puno. Na primjer, vanzemaljci. 



Ako već na početku veze krenete pričati kako vjerujete da vanzemaljci postoje velike su šanse da ćete zastrašiti svog partnera. Pored toga, ako i sam ne vjeruje vanzemaljce pomisliće da ste čudni. 2. Vlastiti problemi. Prvi sastanci bi trebali biti laki, lijepi i ugodni. 

Na njih bi se trebali sjećati sa osmjehom na licima. Ako već tada počnete kukati o svojim problemima vaš partner bi mogao dobiti utisak da će tako biti i u budućnosti pa su velike šanse da će poželjeti pobjeći. 3. Bivše ljubavi. Nikako ne bi trebali upoređivati sadašnjeg partnera sa bivšima. 



Što je najsigurnije, ne spominjite bivše uopšte. 4. Materijalne stvari. Ako pričate o novcu, o materijalnim stvarima, o luksuzu i troškovima rizikujete da ostavite utisak primitivne osobe. Čak i ako imate mnogo novca hvalisanje vam neće ići u korist, niko to ne voli slušati. 

5. Nezadovoljstvo. Izbjegnite teme nezadovoljstva o vašem izgledu, stanju u državi i slično. Potrudite se da vaš razgovor teče glatko, bez mnogo tenzije i negativnih tema. Istaknite svoje vrline, prećutite svoje mane i pričajte o pozitivnim stvarima - to je recept za uspješan prvi sastanak.

Pokreće Blogger.