Mjesec u Jupiteru bi mogao donijeti čudo u život 3 znaka Zodijaka: Univerzum otvara mnoga vrata

Mjesec u Jupiteru bi mogao donijeti sjajne stvari u naš život, a ova pojava se dešava 11.10.2021. 


Sekstilni aspekt između mjeseca i planete Jupiter čini da se osjećamo bolje u vlastitoj koži i da više volimo sebe. Sekstil je aspekt koji predstavlja prirodnu sposobnost osobe da lako ostvari određene ciljeve. On na neki način mami osobu da pokuša postići ciljeve koji su predstavljeni planetima u sekstilu. 

Za tri znaka Zodijaka ova pojava bi mogla donijeti veliko čudo u životu, pogotovo po pitanju ljubavi. Za mnoge će molitve biti uslišene i ono što se smatralo nerealnim postaće realnost. Jupiter čini da ostvarimo svoje nade i snove. Pogotovo za naredna tri znaka zodijaka: 



Ovan - Sve što ste jarko željeli ovaj dan bi se moglo ostvariti. Na ovaj dan nešto će jednostavno "kliknuti" i shvatićete da možete učinite sve što zamislite. Ljubav će probuditi sjajne emocije u vama. Ovaj dan može biti jako sjajan i produktivan pa se potrudite da ga iskoristite najbolje što možete. 

Lav - Na ovaj dan ćete doživjeti nešto poptuno drugačije što će vas oduševiti. Jupiter otvara razna vrata za vas i na vama je da izaberete ona koja su najbolja opcija. Neko će vam dati sjajnu ideju za koju ćete shvatiti da bi mogla biti velika stvar. 



Ako ste zauzeti, veza sa vašim partnerom će biti sjajna, a ako niste očekujte neočekivane susrete. Strijelac - Mjesec u Jupiteru i vama donosi sjajne ideje koje će vam pomoći da napredujete i uživate. Ovog dana sve ćete vidjeti optimističnije. 

Ovog dana kao da se cijeli svijet otvara pred vama. Čini se kao da godinama čekate da se nešto ostvari i ovog dana biste mogli shvatiti da se baš to konačno dešava. Vaš trud će se konačno ostvariti. Ako ste zauzeti, vi i vaš partner ćete se povezati na zaista visokom nivou kakav do sada možda niste doživjeli.

Pokreće Blogger.