Ravnodušnost nekad boli više od uvreda - 5 zanimljivih načina da uzvratite bivšem za prevaru

Kažu da je osveta najbolja kada se služi hladna, tako je i u ljubavi. Nekada ju je bolje zaobići, ali nekad je i u redu uzvratiti, naravno sve u granicama normale.


Nekada je ravnodušnost sama po sebi dovoljna da se osvetite osobi koja vas je povrijedila, ali isto tako možete biti malo maštovitiji. Zato donosimo nekoliko genijalnih stvari koje bi mogli učiniti ako poželite učiniti nešto po pitanju toga da vas je bivši prevario i povrijedio. 

Kao što smo spomenuli - Ravnodušnost. Nekada ravnodušnost boli više od uvrijeda i ružnih riječi. I to je ono što bi vašeg bivšeg moglo najviše povrijediti. Dakle, isključite ga u potpunosti iz svog života, ne pozdravljajte ga, ne pratite ga na društvenim mrežama... 



Navedite ga da se svaki dan pita gdje ste i šta radite. Drugi savjet - Dotjerajte se. Kada je čovjek povrijeđen u njemu se budi inat. Taj inat često pokreće najveću motivaciju u nama i ako je usmjerimo u pravom smijeru možemo zaista postići velike uspjehe. 

Dakle, to ogorčenje koje osjećate nakon izdaje čovjeka koji vas je volio, iskoristite ga u teretani. Dotjerajte se do te mjere da vas ne prepozna kada vas ugleda. Treći savjet - Budite i dalje u dobrim odnosima sa njegovim prijateljima ili porodicom. 



To će mnoge izluđivati. Još je bolje ako ih sve možete imati na svojoj strani kako bi se vaš bivši osjećao loše zbog svega što je uradio. Četvrti savjet - Ne stidite se njegovih grešaka. Suludo je zataškavati da vas je neko povrijedio, imate pravo iznijeti ono što osjećate. 

Zato sljedeći put kada pokušate opravdati njegovu prevaru bolje je da to je razglasite na sva zvona. Tako će bar sve naredne njegove djevojke biti opreznije u vezi sa njim.

Pokreće Blogger.