Glavni pokazatelji da vas bivši želi nazad - Poslije raskida uvijek jedno želi pokušati ponovo

Kad se ljudi raziđu, njihovi osjećaji se ne ugase odmah. Nemoguće je, juče biti zaljubljen preko glave, a sutra zauvijek izbrisati osobu iz svog života. 


U mnogim slučajevima jedan od partnera želi obnoviti vezu poslije raskida, i takvoga možete prepoznati po sljedećim pokazateljima: Zanima se za vaš lični život: Želi biti s vama, želi znati da li se viđate s nekim, imate li ozbiljnu vezu, s kime provodite slobodno vrijeme, čime se bavite. 

Ako se muškarac raspituje o ovim stvarima vjerovatno još uvijek gaji osjećanja prema vama. Ljubomoran je: Vaš bivši ne pita samo o tome s kim provodite vrijeme, on procesira informacije u sebi i počinje se nervirati ako čuje da se viđate sa nekim. 



Ako je ljubomoran kada mu to kažete, to znači da je siguran da između vas nije sve gotovo. Pokazuje vam da je sam: Svaki put kad se vidite on naglasi da nikoga nema i da je sam. Ne gradi odnose ni sa kim i želi da to znate. Po njegovom tonu možete prepoznati šta vam nagovještava. 

Pita vaše zajedničke prijatelje o vama: Da, zaljubljeni se muškarci ponekad ponašaju kao školarci. Ako pita vaše zajedničke poznanike i prijatelje o tome s kim se sastajete, šta se događa u vašem životu i tako dalje, to znači da i dalje se zanima za vas. 



Želi provjeriti da li još kod vas ima šanse. Čini vas nostalgičnim: Svaki put kad se sretnete, on ne propušta priliku da vas podsjeti kako ste bili srećni zajedno.. Daje sve od sebe da probudi nostalgiju u vama. Poziva vas u izlazak: 

Nije važno zašto ste prekinuli, ali ako vaš bivši želi razgovarati o tome, onda stvarno želi ponovo dati šansu vašoj vezi. Sjeti vas se svaki put kad popije: Kad je čovjek pijan, sjeća se upravo onih koji su mu dragi. Ako vam piše pijan, znači da vas još nije zaboravio, stalno razmišlja o vama.

Pokreće Blogger.