Velika je razlika između žena sa kojima se zabavljamo i žena koje ženimo - Muškarac objašnjava

Iako mnogi muškarci ostavljaju utisak da nisu izbirljivi po pitanju žena, oni itekako pažljivo biraju sa kojom će ženom izgraditi brak. 


U životu prosječnog muškarca pojavi se nekoliko žena. Sa nekima od njih se samo zabavlja, sa nekima pokušava izgraditi nešto više, a samo sa rijetkima planira brak i budućnost. Da li postoji neka razlika između njih? Naravno da postoji. 

Na osnovu čega muškarac procjenjuje koja mu je žena samo za zabavu a koja je dobar izbor za brak? Nisu svi muškarci isti, kao što nisu sve žene iste. Ali ono što je slično većini jeste da muškarci žele zabavu sa lošom ženom a sigurnost sa dobrom. 



Muškarac koji kasnije upozna pravu ženu, ženu koju je istinski zavolio će se pokajati zbog svih prošlih veza i neće se dovesti u situaciju da izgubi svoj brak. Možda će se kajati zbog loših žena kojima je poklonio svoje vrijeme, ali bi trebao shvatiti da su te "loše" navele ga da cijeni i poštuje "dobru". 

Koliko god te "loše" bile strastvene i zabavne, ipak će ih duplo više odbiti to što su spremne prevariti i naći drugog partnera. Mnogi muškarci to neće priznati, ali oni se plaše prevare. Pogotovo oni koji su u prošlosti bili prevareni. Oni oprezno traže u svakoj ženi potencijalnu kadidatkinju koja bi mu bila vijerna.



Nekada čak nije stvar ni fizičke ljepote, već posvećenosti. Koliko se žena može predati muškarcu, koliko ga može voljeti... Po tome se razlikuju žene za zabavu i žene za brak... Što je više posvećena svom muškarcu to je bolji materijal za brak.

Pokreće Blogger.