Kako osvojiti muškarce prema Zodijaku: Strijelca nasmijte - Lava hvalite

Šteta je što muškarci ne dolaze sa upustvom kako im pristupiti, ali srećom tu je astrologija da nam pomogne. Dakle, kako zavesti muškarca prema horoskopskom znaku?


Ovan: Da biste njega zaveli potrebno je da ga hvalite. Ovan je takav da će prije pasti na nekoga ko je ludo zaljubljen u njega. Kada vidi da neko žudi za njim - to ga jako privlači. Bik: Njega možete zavesti tako što ćete pokazati da ste stabilna žena koja poštuje tradicionalne običaje i porodicu. 

Možda zvuči glupo, ali za Bika je to najromantičnija stvar. Blizanci: Ako želite zavesti Blizance morate malo taktizirati. Oni vole da se osjećaju da drugi misle da su inteligentni ili korisni, pa ih upitajte za savjet ili neku preporuku. To će ih zaintrigirati. 



Rak: Ako želite ući u srce osobe rođene u ovom znaku, pokažite svoju osjetljivu stranu. Potajno vole da im se ugađa. Lav: Ovo vjerovatno već svi znaju - Hvalite ga! Lavovi žude za konstantnom pažnjom, komplimentima i udvaranjem. Djevica: Mnogima će čudno zvučati, ali Djevice privlači čistoća i organizovanost. 

To je ono što obožavaju kod žena i šta ih privlači. Vaga: Ovaj znak treba romantiku u visokom stilu. Iznenadite ga romantičnim sastankom sa njegovom omiljenom muzikom. Pokažite svoju šarmantnost i nježnost, i imate ga u šaci. Škorpija: 



Ovog Zodijaka je malo teže osvojiti, jer oni traže vatru u ljudima. Ako nemate tu vatru teško da ćete išta napraviti sa njim. Ako ste prepun strasti onda samo dozvolite da vam se pogledi spoje i sve će biti jasno. Strijelci: Oni obožavaju duhovite žene. 

Naravno, ne smijete praviti budalu od sebe, već tu i tamo ispričajte nešto zanimljivo i smješno. Jarac: On je pomalo dosadan u zavođenju jer mnogo voli da filozofira i priča o poslu ili ekonomskim problemima. Da biste osvojili njegovu pažnju morate pokazati svoje napredno znanje o poljima koja njega zanimaju. 

Vodolija: Što je vaš pristup neobičniji, to će muškarac Vodolija biti više privučen. Malo su čudni i to je ono što njih privlači. Ako smatrate da ste i vi takvi, obavezno pokažite tu stranu pred njim. Ribe: Oni vole avanture.  Odvedite ih na mjesto na kojem nikad nisu bili i uživajte.

Pokreće Blogger.