Najvjernije dame Zodijaka - Žena Rak u srcu ima mjesta samo za jednog muškarca

Neke dame Zodijaka su vijerne "po zasluzi" dok su druge vijerne bez obzira na vijernost partnera.


Ovan: Žene ovog znaka su pune avanturističkog duha. Vole koketirati, što mnogi ljudi pogrešno potumače. Njihova razigrana strana ostavlja utisak da su sklone preljubi, što uopšte ne mora biti slučaj. Privlače ih snažni i pametni muškarci, i ako pronađu takvoga vjerovatno će mu ostati vijerne. 

Mnogo zavisi od toga koliko im partner daje. Vaga: Vaga se lako zaljubi. Te su žene pune strasti i misterije. Poprilično su vijerne, osim ako im partner ne daje dovoljno. Kao što im naziv kaže vole mnogo da važu. Ako nemaju sumnju u vijernost svog partnera, i same će mu biti vijerne. 



Rak: Osjetljiva i privržena - Ova žena skoro nikada ne bi izdala voljenu osobu i ne može oprostiti izdaju. Zato su brakovi sa ovim ženama obično pouzdani i sretni. Žena Rak će možda biti prava napast što se tiče izliva emocija, ali njen partner bi trebao cijeniti njenu posvećenost. 

Blizanci: Žene rođene pod znakom Blizanaca biraju supružnika veoma taktički. Jako im je bitno da partner bude vijeran zbog čega će ga često i testirati. Prije stupanja u brak, dugo i pažljivo istražuju potencijalne partnere. Kao rezultat toga, njihovi brakovi imaju tendenciju da budu uspješni. 



Bik: Bik je ljubitelj romantike, cvijeća, poezije i neprospavanih noći pod zvijezdama. Naravno, s vremena na vrijeme takve žene mogu koketirati s nekim, ali ostaju odane svojim muževima. Djevica: Djevice traže ljubav zauvijek. Koliko će biti vijerne, najviše zavisi od supružnika. Njegova ravnodušnost može je potaknuti na takav čin.

Pokreće Blogger.