Sebičnog čovjeka ljubav ne mijenja: 6 tipova muškaraca sa kojima brak umije biti jako težak

Neke osobine koje muškarci posjeduju mogu biti toliko loše za brak da bi se njihova žena vječito osjećala nesrećno i usamljeno.


Ovo su 7 tipova muškaraca koji mogu biti prava noćna mora u braku. 1. Onaj koji se stalno žali na nešto. To je tip muškarca koji ničime nije zadovoljan. Ono što on ne shvata jeste činjenica da njegovo nezadovoljstvo proizilazi iz njega samog i nema nikakve veze sa onim što drugi ljudi govore ili čine. 

2. Onaj koji je emocionalno oštećen. Takvog muškarca je u prošlosti neko do srži povrijedio, i poslije toga nije pronašao način da zaliječi rane i nastavi dalje. On će uvijek strijepiti od novih povreda i neće se moći prepustiti vezi pa čak ni braku. 



3. Onaj koji više voli sport nego vas. Suludo zvuči ali postoje muškarci koji će ponosno izjaviti da im je preči sport nego žena/porodica. Mentalni sklop takvog čovjeka koji bi se radije posvetio sportu nego porodici pokazuje da on nije nikakav materijal za brak. 

4. Onaj koji je zaljubljen u sebe. Njemu će samo biti da on izgleda dobro i da troši pare na sebe. Njemu vjerovatno neće biti bitno kako se njegova partnerka osjeća, ili zašto su ostali bez para nakon što je pokupovao sve ono što mu treba kako bi se osjećao atraktivno. 



Daleko od materijala za brak. 5. Onaj koji je najbolji od svih: To je muškarac koji je najpametniji u svemu. Pametniji od doktora, od političara od bilo koga ko se na njegovom putu nađe. Njemu je samo bitno da je on uvijek u pravu, a ono što drugi misle to je uvijek netačno i nebitno. 

Sa takvim muškarcem ćete samo izgubiti dosta živaca. 6. Sebičan muškarac: Možda će se izvlačiti na to da je "štedljiv", ali štedljivost i sebičnost su dve različite stvari. Sebičan muškarac misli samo na sebe i sa takvim brak može biti prava noćna mora.

Pokreće Blogger.