Život za vas ima savršen plan - Afirmacije za lijep i bogat život Siniše Ubovića

Siniša Ubović ne samo da je poznat po svojoj glumačkoj karijeri, već je ostavio veliki trag na polju samorazvoja. 


Siniša Ubović duboko vjeruje u moć afirmacija i da one mogu čovjeku promijeniti život. Na pitanje šta su afirmacije, on odgovara: "Ja ih smatram jednim od najkorisnijih pomoćnih alata na putu kreiranja slike svog novog, lepšeg i srećnijeg života." 

Ako ih ponavljate svakodnevno, on smatra da bi mogle postati i dio vaše realnosti. Ovo su neke od afirmacija koje on ističe: "Što više dajem, više imam. Što više pružam, više dobijam." "Širim ruke ka izobilju svake vrste. Otvoren/a sam za svako dobro koje mi život šalje." 



"Moje mogućnosti su neograničene. Divno je biti bogat i srećan." "Ja sam magnet za novac." "Sve što mi je potrebno dolazi mi u pravo vreme." "Život je zadovoljstvo i ja biram da uživam u njemu." "Povezan/a sam s okeanom izobilja. Imam sve što poželim." 

"Bogatstvo moje duše privlači bogatstvo svake vrste." "Sve što pružam višestruko mi se vraća." "Sve što radim, radim s lakoćom i radošću. Sve čega se latim pretvara se u uspeh." "U svemu što činim imam beskrajnu mogućnost napretka." "S lakoćom koračam stazom života. Sve je dobro." 



"Svaki dan donosi mi nešto novo. Uživam u promeni jer znam da me vodi napred." "Svet se menja i ja se menjam. Promena je uvek nova prilika." "Oslobađam se svega što me sputava i slobodno idem dalje." "Ja sada preuzimam odgovornost za sopstveni život." 

"Svi moji putevi sad su prohodni. Staze mog života vode me na pravu stranu." "Osluškujem svoje srce i moja srećna zvezda me vodi." "Verujem u život i u sve životne procese. Sve što se u mom životu trenutno dešava, dešava se za moje najveće dobro. Imam poverenja u životni tok." 

"Šaljem isceljujuću ljubav svakome kome je to u ovom trenutku potrebno (i ko bira da bude izlečen)." "Zaslužujem i prihvatam svako dobro!" "Snaga je u praštanju. Učim da praštam jer je to istinski put ljubavi." "Spreman sam da saznam sve što mi je potrebno da znam. 

Verujem svom unutrašnjem glasu i prepuštam se svom unutrašnjem vođstvu." "Biram odnose pune sklada, ljubavi i harmonije. Razumevajući i prihvatajući sebe, lakše mi je da razumem i prihvatim druge."

Pokreće Blogger.