Najčešće greške koje Zodijaci čine u vezama: Vage umiju biti sebične - Ribe preosjetljive

Svi griješimo u vezama, ali gledajući prema astrološkim analizama svaki horoskopski znak griješi na drugačiji način. 


Ovan - Nestrpljenje: Predstavnici ovog znaka teško se nose sa sukobima u vezi jer nemaju strpljenja da mirno razgovaraju i postignu kompromis. Bik - Vlasništvo: Predstavnici Bika vrlo su vezani za fizičke stvari i ljude. Sa svojim partnerom se ponašaju kao sa svojim vlasništvom. 

Otvoreno pokazuju tendenciju da ga kontrolišu. Blizanci - Strah od vezivanja: Blizanci se jako plaše obaveza. Nije im problem ući u vezu, problem im je održati taj odnos i odlučiti se na velike korake. Rak - Pretjerana emocionalnost: 



Odnosi sa osvim znakom Zodijaka mogu biti vrlo melodramatični, stalno praćeni lošim raspoloženjem i dramatičnim ispadima. Lav - Ljubomora: Predstavnici ovog znaka Zodijaka imaju vrlo snažan ego koji treba redovno hraniti. Djevica - Sitničavost: 

Predstavnici Djevice su perfekcionisti, i zbog toga često partnera odgurnu od sebe. Vaga - Sebičnost: Budući da je pomalo sebična, Vaga se često svađa sa svojim partnerom oko novca. Navikla je da se rasipa i nepromišljeno troši. Škorpija - Dominacija: 



Žele dominirati svojom vezom, kontrolisati i činiti sve što im je volja. Strijelac - Neopravdani optimizam: Pozitivno razmišljanje Strijelca i njegov optimizam mogu veoma prijati njihovim partnerima, ali isto tako mogu ih izluditi. 

Jarac - Pesimizam: On napravi problem i gdje ga nema. Uvijek vidi najgori mogući ishod u svakoj situaciji i negativno razmišlja. Vodolija - Apatija: U pokušaju da razveseli, Vodolija može uvrijediti svog partnera pokazujući bezobrazluk, taktičnost i neosjetljivost. 

Riba - Preosjetljivost: Njihova sentimentalnost može lako rastužiti njihovog partnera. Iako to može biti pohvalna osobina u ljubavnoj vezi, isto tako može biti okidač za razne probleme.

Pokreće Blogger.