Ljubav je kad ne možete zamisliti svijet bez nje: 5 stvari koje će vam reći zaljubljeni muškarac

Obično se kaže da djevojke ili žene sanjaju i maštaju o svom savršenom muškarcu. Medjutim, nisu ni muškarci ti koji ne razmišljaju. Oni takodje žele da upoznaju ljubav svog života. 


Svijet i jeste stvoren da bi dvoje ljudi činili jedno savršenstvo zajedno. Svaki muškarac kada pronadje pravu osobu za sebe, znaće da je cijeni i poštuje, jer postaje njegov jedini svijet. Ako pored sebe imate muškarca i vi ste mu jedini, on će sigurno reći neke od ovih stvari za vas: 

1. Da ste mu najveća podrška - U životu je najvažnije pored sebe imati ljude koji vas podržavaju. Muškarcu je jako bitna podrška njegove ljepše polovine. Žene su te koje svoje muškarce podrškom usmjeravaju i daju mu smisao za dalje korake u životu. 



2. Da ga volite najviše - kada ovo izjavi muškarac pored vas, znači da je on potpuno svjestan vaše ljubavi prema njemu i budite sigurni da će vas zbog toga cijeniti još više. On je svoje blago pronašao i to mu je najvažnije. 3. Da ljepša od vas ne postoji - pojedinim muškarcima fizički izgled uopšte nije bitan, a nekima je presudan. 

Ako vaš partner kaže svima oko vas da ste vi najljepša žena ne postoji, budite uvjereni da on tu misli i na ljepotu i toplinu vaše duše, a ne samo na fizički izgled. Ako ste mu vi najljepša, ne trebate biti ljubomorni niti najmanje. 



4. Da ste vi njegovo utočište - ovo je siguran znak da muškarac osjeća da je na pravom mjestu. Zna i siguran je da pripada tu gdje jeste i da pored vas mu ništa drugo ne treba. Osjećaj pripadnosti je jako bitan u svakoj vezi i upravo to ukazuje na činjenicu da je prava ljubav pored vas. 

5. Da ste njegov cijeli svijet - Ovo je već rečenica koju ne mogu čuti sve žene. Osjećaj zaljubljenosti nije lako opisati, kad nekog ludo zavolite tek onda tu ljubav ne možete opisati. Postati nečiji svijet je znak da ste veoma srećna žena.

Pokreće Blogger.