Kako se obući da osvojite muškarca: Široke hlače jesu u modi, ali to ih ne privlači

Spoljašnji izgled je važan, posebno za ženu koja želi impresionirati muškarca. Ako ženi nije stalo do njenog izgleda, nijedan muškarac neće joj htjeti prići. 


Ako želite biti privlačna žena, vrijeme je da pregledate svoju garderobu. Kako se obući a da se to dopadne muškarcima? Ovih 5 savjeta pomoći će vam da se riješite nepotrebne odjeće i odaberete idealnu garderobu koja će uvijek biti u središtu muške pažnje. 

1. Zapamtite da muškarci vole vidjeti obline. Pistama mogu i dalje hodati modeli u prevelikim džemperima ili muškim hlačama, ali da biste muškarca privukli uz pomoć odjeće, najbolje je to izbjeći. Muškarci vole da garderoba oslikava žensko tijelo i da se vide njene crte tijela. 



Budite na oprezu ako imate višak kilograma da odjeća ne bude previše uska. To bi moglo izgledati smješno. Oblačite se shodno vašem tipu tijela, izbjegavajte ono što ne laska vašoj liniji čak i ako je jako popularno. 2. Obratite pažnju na boje: 

Prije svega, oslobodite svoj ormar leoparda, tigra i drečavih boja. Osim što to sada nije moderno, ni muškarci nisu ljubitelji toga. Mnogi od njih animal printove povezuju sa damama niskog morala. 3. Izbacite "isprane" boje odjeće. Bezbojna odjeća povezuje se sa dotrajalim i istrošenim.



Svježe boje probuđuju pozitivne emocije koje bi muškarac želio osjetiti kada ugleda ženu. Svjetlije nijanse odjeće možete kombinovati sa šarenim dodacima. 4. Ne za uniseks odjeću. Muškarci vole vidjeti elegantnu ženu pored sebe, a ne tinejdžerku u širokoj trenerci i patikama. 

5. Kombinujte skromnost i senzualnost. Važno je da ne pređete tanku granicu između senzualnosti i vulgarnosti. Ako imate dubok dekolte onda se potrudite da na nogama imate nešto duže poput hlača. Ili ako nosite kraću suknju potrudite se da ne nosite izrez na majici. To je neki standard u oblačenju koji trebate poštovati kako biste napravili idealan balans.

Pokreće Blogger.