Kako osvojiti i usrećiti muškarca Vagu - Senzualan i romantičan tip koji teži harmoniji i lojalnosti

Muškarac Vaga važi za veoma lojalnog i stabilnog muškarca jer teži harmoničnom životu. 


Vage se smatraju jednim od najsenzualnijih i najzavodljivijih znakova Zodijaka. Muškarac Vaga vođen je planetom Venerom zbog čega je veoma pametna i kulturna osoba. Ono što je važno znati jeste da je muškarac Vaga veoma pravedan i ne voli lažne ljude. 

On je od onih tipova koji će se boriti za pravdu pa makar na svoju štetu. Zato je veoma važno da budete iskreni i ne igrate na kvarno sa njim. Umije biti jako temperamentan i ta njegova strana se najčešće pokazuje u neslaganju sa mišljenjima drugih ljudi, što često dovodi do sukoba. 



Kada se zaljubi svoju izabranicu odmah vidi kao osobu s kojom će stupiti u brak. Neće se mnogo dvoumiti da li je to prava stvar. Svojim preozbiljnim namjerama na početku veze često uplaši partnerku i otjera je. Cilj ovog muškarca je zadovoljiti svoju partnerku u svakom pogledu. 

On će staviti njeno zadovoljstva prije svojih, što ga čini idealnim partnerom. Onaj ko prepozna tu njegovu vrlinu, svakako će biti nagrađen i to više puta. Željan je zavođenja. Šarmantan je. Ne možete mu odoljeti. Senzualan i sentimentalan ljubavnik. 



Očekujte totalnu romansu, krevet posut ružama, romantične svijeće i crvene plate. S obzirom da teži harmoničnom životu ne podnosi agresivnost, tenziju i histeriju. Zato ako želite da ga zadržite potrudite se da mu ne priuštite takve ispade. Da bi zadržali Vagu potrebno je da je stalno zavodite sa puno stila i da se trudite izgledati privlačno jer vole stvari koje su lijepe na oko.

Pokreće Blogger.