Astro prognoza za Jul - Period transformacija: Šta mogu očekivati Ovan, Lav i Strijelac

Mjesec Jul donosi mnogo promijena na svim poljima u životima vatrenih predstavnika Zodijaka.


Ovan: Početak mjeseca će biti problematičan i fokusiran na rješavanje problema, sredinu mjeseca moraće posvetiti rješavanju problema nakupljenih u domu i porodičnom životu a kraj mjeseca konačno donosi bolje vijesti. Ljeto će Ovnovima donijeti potpunu reorganizaciju života. 

Mnoge stvari će se promijeniti i moraće se na to prilagoditi vrlo brzo. Sve komplikovane situacije biće razrješene kao i sva pitanja koja su vas mučila. Ako ste prolazili kroz svađe ili raspravke sa drugima Jul bi mogao biti odličan period da se izmirite. 



Ako ste planirali kupiti stan ili kuću jul je idealan period za to. Sunce će obasjati područje vašeg doma. Sva pitanja oko uređenja porodičnog gnijezda biće riješena. Osim što će se desiti velike transformacije među porodičnim odnosima, takođe će se stvari dobro odvijati i na poslovnom polju. 

Transformacija koja dolazi možda će vas natjerati da promijenite prioritete i odreknete se nečega iz svog života. Fokusirajte se na ono što vam je najpotrebnije. Drugi ljudi će možda više nego inače tražiti usluge od vas, zato se potrudite da ne dajete lažna ovećanja. Lav: Turbulentan period je daleko iza vas, u Julu dolaze mnogo ljepši i mirniji trenuci. 



Ovaj mjesec je idealno vrijeme da se ponovo povežete sa dragim ljudima i da pomognete onima kojima je to potrebno. Poslovni status će vam zavisiti isključivo od truda. Od 4. jula kreće period transformacije koji trebate korisno iskoristiti. Napravite reorganizaciju svog života, izbacite sve ono što vas osporava i što vas guši, i napravite više prostora za stvari koje su vam neophodne i drage. 

Mogući su problemi na zdravstvenom polju ali i to možete riješiti ako povedete brigu o sebi. Potrudite se da imate dovoljno odmora. Strijelac: Dobar period za vas pristiže već u prvim danima Jula. Sav vaš trudi i žrtvovanje konačno dobijaju smisao i nagradu. 

Stanje na ljubavnom polju će biti bolje nego ikada. Ako ste zauzeti očekujte predivne romantične trenutke ili putovanja sa svojom voljenom osobom. Ako ste slobodni velike su šanse da ćete upoznati nekog posebnog. U periodu od 4. do 9. jula bi vas mogao zadesiti veliki preokret u životu koji će označavati nove početke.

Pokreće Blogger.