Žena neće dugo trpiti manjak ljubavi i poštovanja - 9 stvari koje bi mogle odati ženu koja vara

Žena koja ima aferu bi se mogla prepoznati po nekim sitnicama koje su tipične u takvim situacijama.


1. Neobjašnjivo euforično raspoloženje. Postaje razigranija, veselija i opuštenija. Možda je konačno osjetila ljubav za kojom odavno traga. 2. Od euforije do iritantnosti. Ako je žena pronašla sreću u drugom muškarcu, prvobitni partner će je nervirati. 

Tako da će imati velike promjene raspoloženja. Npr, euforična će dolaziti kući poslije posla a zatim će postajati sve nervozna kako provodi vrijeme sa muškarcem koji je nervira. 3. Počela je češće da odlazi „kod svoje prijateljice“. 



Ili ide s prijateljima ili ostaje do kasno na poslu, uglavnom je svagdje ima nego kod kuće sa svojim muškarcem. Žena koja ne provodi mnogo vremena sa svojim muškarcem znači da provodi sa nekom interesantnijom osobom. 4. Skriva telefon ili briše sve poruke na njemu. 

Obično će histerisati da joj ne provjeravate telefon, a ako vam dozvoli da ga pregledate na njemu će sve biti obrisano. 5. Počela se više dotjerivati. Novi parfem, nove krpice, česti izlasci - stvar je jasna, nekoga pokušava zadiviti. 6. Izgubila je interes za intimu. 



Spavaća soba je postala samo prostorija za spavanje jer ona uvijek ima izgovor da izbjegne odnose. 7. Njezin telefon počeo se često "isključivati". Možda se plaši da će je njena nova ljubav nazvati dok je sa vama pa zbog toga ga stalno isključuje.

To su neki od klasičnih pokazatelja koji bi mogli pokazati da žena ima aferu, ali i ne mora biti tako. Ako se plašite da vaša draga ima aferu najbolje bi bilo da sa njom otvoreno pričate o tome.

Pokreće Blogger.