Astrolozi ocjenjuju vijernost kod žena Zodijaka - Lavica dobija čistu desetku

Astrolozi ocjenjuju vijernost kod ženskih predstavnika Zodijaka. Samo jedna dama je dobila čistu desetku.


Ovan - 4 od 10: Ove žene su slobodne i tajanstvene. U različito doba svog života privlače ih potpuno različiti muškarci. Međutim, ove žene se mogu ozbiljno zaljubiti, čak i udati. Ono zbog čega su zaslužile najlošiju ocjenu jeste sklonost da odu sa drugim u kojeg se zaljube bez mnogo razmišljanja. 

Vodolija - 4,5 od 10: Vrlo su nestabilne. Kao rezultat toga, takve se žene lako zaljube u druge osobe i nepromišljeno ulaze u avanture. Za njih je važno da leptiriće uvijek osjećaju u trbuhu pa makar to zahtjevalo tajnu aferu. Strijelac - 5 od 10: 



Žene rođene pod ovim znakom vole strast, snažne emocije i adrenalin. Plaše ih dosadne veze i monotonija zato će bez mnogo razmišljanja uploviti u ljubavnu aferu ako osjete da im je potrebno oživljavanje strasti. Riba - 6 od 10: Ribama je važno da osjećaju slobodu u vezama. 

Čak i najmanji nagovještaj muškarca o zabranama otjeraće ovu ženu u ruke druge osobe. Škorpija - 6,5 od 10: Žene Škorpije obično veze započinju s velikim entuzijazmom. Nažalost, osjećaji mogu lako proći i partner će im jednostavno postati nezanimljiv. 



Vaga - 7 od 10: Vaga muškarce privlači samo jednim pogledom. Te su žene pune strasti i misterije. Umiju biti vijerne ali umiju i previše koketirati zbog čega upadaju u nevolje. Jarac - 7,5 od 10: Njima je važno da uvijek imaju nekoga ko ih voli i brine o njima. 

Ako takva žena ne osjeća da je muškarac dovoljno voli, može ga prevariti bez grižnje savjesti. Međutim, ako im dadnete potpunu ljubav i posvećenost - sa Jarcima se sklapaju snažni brakovi. Rak - 8,5 od 10: One ne dozvoljavaju sebi da izdaju voljenu osobu i ne mogu oprostiti izdaju supružnika. 

Zato su brakovi s takvim ženama obično pouzdani i sretni. Blizanci - 9 od 10: Žene rođene pod znakom Blizanaca biraju supružnika sličnog svom ocu. Prije stupanja u brak, dugo i pažljivo istražuju potencijalne partnere. Njihovi brakovi imaju tendenciju da budu veoma uspješni. 

Bik - 9 od 10: Bik je ljubitelj romantike, cvijeća, poezije i neprospavanih noći pod zvijezdama. Naravno, s vremena na vrijeme takve žene mogu koketirati s nekim, ali ostaju odane svojim muževima. Djevica - 9,5 od 10: Djevice se vjenčaju jednom i zauvijek. Vrlo odane i tradicionalne žene. Lav - 10 od 10: Prema statistikama porodičnih psihologa, ovo je najiskreniji i najodaniji znak Zodijaka na čijoj se vjernosti može samo pozavidjeti.

Pokreće Blogger.