Sedmični horoskop Pavela Globe: Blizancima se ostvaruju snovi - Rakovi imaju najviše sreće

Pavel Globa je jedan od najpoznatijih astrologa. Njegove su prognoze uvijek informativne i pune korisnih savjeta. Ove sedmice poručuje da mnogi horoskopski znakovi budu na oprezu jer je ovo sedmica promjena. 


Generalno, ova sedmica će biti vedra i pozitivna, ali to ne znači da se možete opustiti i prestati gledati u oba smjera. Ovan: U financijskoj i radnoj sferi, Ovan bi trebao pažljivije proučiti informacije koje dobija. Najmanja greška može dovesti do velikih problema. 

Položaj zvijezda i planeta pogodan je za ljubavne veze i potragu za srodnom dušom. Ne vrijedi provoditi puno vremena u samoći. Krivica vas neće odvesti nigdje, zato je iskorjenite iz sebe. Bik: Prva stvar koje bi se Bik trebao riješiti u periodu od 3. do 9. maja je konstantno prigovaranje. 



To samo odbija ljude od vas i čini da se osjećate bezveze. Pavel Globa napominje da će vrijedni Bikovi dobiti mnogo lijepih iznenađenja ove sedmice. To se uglavnom odnosi na sferu ljubavi. Bik će moći pronaći srodnu dušu ili ojačati postojeće veze. 

Blizanci: Ove sedmice bi se mogli ostvariti vaši snovi. Da biste održali harmoniju u vezi, važno je slušati svoju srodnu dušu. Da bi se život promijenio na bolje, Blizanci bi trebali poduzeti nekoliko jednostavnih koraka na putu do sreće. Vrijeme je da preispitate svoje principe. 



Rak: Najsrećniji dani biće 5. 6. i 7. maja. U ovoj sedmici zvijezde će biti na vašoj strani, sve čega se dohvatite bi vam se moglo posrećiti. Dolazi vrijeme za globalne promjene, zato morate slušati svoj unutrašnji glas, ali ne zaboravite na logiku. Možete uzeti odmor i opustiti se jer je ovo vaša sedmica. 

Lav: Došao je trenutak kada Lav treba analizirati sebe i pokušati pronaći razloge zbog kojih doživljava neuspjehe. Ovu sedmicu Lav će morati više raditi, a povoljan period započeće tek u subotu. Na kraju sedmice možete raditi stvari koje su dugo odgađane - na primjer, obaviti kupovinu koju ste odavno planirali. 

Djevica: Dolazi period povoljan za promjenu krajolika, idealno za putovanja. Što se ljubavi tiče, žene Djevice će na ovom području imati više sreće. Muškarci ovog horoskopskog znaka trebaju se fokusirati više na posao i zaradu. Kao što se kaže, onaj ko traži naći će. Sve što trebate je želja. 

Vaga: Ova sedmica će biti povoljna za Vagu. Već na samom početku sedmice Vage će osjetiti kako sve brige prolaze. Lični život predstavnika ovog znaka biće bogat i vedar. Najsretniji bi mogli biti oni koji se bave novcem i brojevima. Poboljšanje situacije čeka privrednike, prodavače, računovođe. 

Škorpija: Ako slijedite savjete stručnjaka, sve će biti bolje. Ne raspravljajte i ne ulazite u sukobe sa ljudima sa posla, ali ni kod kuće. U ljubavi uradite sve što traži druga polovica ako vam je stalo do nje. To će značajno ojačati vezu i približiti Škorpije voljenoj osobi. Sada je strogo zabranjeno povući se u sebe i zatvoriti. 

Strijelac: Srećni dani su 5. i 9. maj. U ljubavi je važno slušati mišljenje druge polovine. Ova sedmica je savršena za izvinjenje i rad na greškama. Pavel Globa savjetuje da vratite dugove, kao i da se riješite neizvjesnosti. Najmanja sumnja može dovesti do narušavanja planova. 

Jarac: Vas mogu pogoditi teške životne situacije, posebno u nepovoljnom vremenu - 8. maja. Na poslovnoj sferi astrolog snažno savjetuje da izbjegavate sukobe. Naredni dani obećavaju veliku sreću u ljubavnoj sferi. Bićete u centru pažnje. Ili ćete pronaći srodnu dušu ili ojačati već postojeću ljubav. 

Vodolija: 8. i 9. maja su srećni dani za ove znakove. Vikend bi mogao donijeti ono o čemu su dugo sanjale. Na poslu je sve u ravnoteži i bilo bi dobro da uzmete odmor. Pavel Globa savjetuje Vodoliju da bude mudra, razborita i spremna na sve. 

Riba: Za Ribe je vrlo važno odabrati pravu odjeću i stil. Lijepi trenuci će proletjeti brzinom svjetlosti, zato uzmite vremena da napunite baterije. Trebate uživati ​​u malim trenucima, upoznavati ljude, voljeti i prepustiti se romantici. Astrolog savjetuje da veliku pažnju obratite na zdravlje, čuvajte se prehlade.

Pokreće Blogger.