Šta nedostaje ženi koja nema muškarca - Najljepše prijateljstvo ćete imati sa srodnom dušom

Da li ženama koje nisu u vezi ili braku nešto nedostaje? U nastavku izdvajamo 5 stvari koje su mnoge žene izdvojile kao nedostatak živeći bez muškarca. 


1. Briga za muškarca: Žena je po prirodi njegovatelj, njoj je potrebno da se brine o nekome. Žena bez muškarca lišena je ovog zadovoljstva i prisiljena je energiju brige usmjeriti na druge osobe, ljubimce ili čak predmete. 2. Briga o vama: 

Žena koja nije u vezi sa muškarcem je naučila da bude jaka i da brine sama o sebi. Ona će često pomisliti i reći kako njoj ne treba niko ali zapravo propušta tu povezanost muškarca i žene. Nema mogućnost da prepusti muškarcu svu brigu i da se pobrine za nju. 



Možda to sad zvuči glupo, ali svakome je to ponekad potrebno. 3. Istinski prijatelj: Mnoge žene koje su pronašle pravu osobu tvrde kako su prije svega pronašle pravog prijatelja. Mnoge su takođe potvrdile da im je partner bolji prijatelj od svih drugih koji su imali u svom društvu. 

Žena koja nema pravog muškarca možda ima dosta drugih prijatelja, ali možda neće iskusiti to istinsko prijateljstvo koje može pronaći u voljenom čovjeku. 4. Biti cijeli svijet jednoj osobi: Jedna od najljepših stvari u ljubavnim vezama jeste ta posvećenost. 



Partneri posvete jedno drugome cijeli svijet, svoje vrijeme, svoj život... Ta predanost čini ljubavnu vezu tako posebnom. 5. Životni saputnik: Kad žena pronađe pravog muškarca sa njim gradi svoj svijet, sa njim gradi svoju životnu priču i stiče nove uspomene. 

Biti u vezi ne znači biti s nekim samo da bi se izbjegla samoća. Biti u vezi znači imati životnog saputnika... imati nekoga s kim ćete za 20 godina prepričavati sve smješne i lijepe trenutke... imati nekoga ko će vas poznavati tako dobro kao što poznaje sebe...

Pokreće Blogger.