Nije uvijek bitno šta žena želi, već šta joj treba: 5 stvari koje je uredu uraditi ženi iza leđa

Ako ste u vezi sa ženom trebali biste znati da neke stvari miožete uraditi iza njenih leđa, za njeno dobro.


1. Kad kući ponesete kutiju čokolade, a znate da je na dijeti. Ne, ovo ne činite da biste je razočarali, već joj želite priuštiti mali užitak i vidjeti osmjeh na njenom licu. Vratite radost na njeno lice koje su povrće i zdrava hrana potisnuli. 2. Kad primamljujete poglede drugih žena. 

Svi žele izgledati lijepo i privlačno. Sasvim je uredu da se osoba dotjeruje kako bi oduševila druge. Kad muškarac to čini, žena se ne bi trebala osjećati ugroženo. To joj samo daje na vrijedosti i pokazuje da drugi žele ono što ona ima. Zar to nije sjajan kompliment? 



3. Kada joj ne kupite skup poklon. Možda je vaša draga već mjesecima spominjala neku skupocjenu stvarčicu koju je željela da dobije ali vi jednostavno niste uspjeli uštediti novca da joj to priuštite. U toj situaciji kupite joj neku jeftiniju sitnicu za koju znate da će joj značiti. 

Možda nije ni željela tu skupu stvar, već je samo htjela da dokažete da joj možete pružiti pažnju. 4. Kada joj pokvarite njene planove i odvedete na odmor. Znate da ona ima puno posla i vidite da je to naprosto guši. U toj situaciji nema ništa bolje nego odvojiti je od svih tih obaveza i odvesti na neplanirani odmor. 



Bilo gdje, obližnji park, šuma, rijeka... Bilo gdje, gdje može odmoriti, odahnuti i napuniti baterije. 5. Kada se potajno posavetujete sa njenim prijateljima ili porodicom da joj pripremite iznenađenje. Znate da voli iznenađenja. Ali kako je iznenaditi ako ne znate šta ona želi? 

Nešto se može pitati, ali nešto ne. Na primjer, kako želi da je zaprosite? Njene prijateljice, sestre ili majka to bolje znaju. Ne želite joj raditi nešto iza leđa, ali ovakve stvari je sasvim uredu uraditi bez njenog znanja. Kasnije će vam biti zahvalna.

Pokreće Blogger.