Osvojite kvalitetnog muškarca uz 3 tajne terapeuta - Bježite od ljubomore, i svoje i tuđe

Donosimo vam ljubavne savjete Američkog terapeuta James Allen Hanarhana, koji je autor knjige „Život ljubavi: Kako stvoriti vezu koju želite“.  


Terapeut James Allen Hanarhan je do sad pomogao mnogim ženama, a pomaže i dalje svima kojima žele ostvariti kvalitetnu vezu. U to ime donosi 3 stvari koje su ključne za ostvarivanje dobre veze sa kvalitetnim muškarcem. 

1. Sebe stavite na prvo mjesto. Prilikom zaljubljivanja i upoznavanja voljene osobe, mnogi ljudi u potpunosti zapostave sebe i svoje prioritete. Svako od nas ima svakodnevne obaveze, posao, porodicu. Kada upoznamo voljenu osobu, obično sve to stavimo u drugi plan. 



Nikada nemojte zapostaviti svoju porodicu, prijatelje. Ako vi zapostavite sami sebe, sigurno će i drugi. Naučite svoje potrebe staviti na prvo mjesto i cijeniti sebe. Onda će vas i drugi više cijeniti i poštovati vaše vrijeme i obaveze. 2. Pronađite kavaljera.

Iako možda niste navikli da vam neko ugađa, baš takav muškarac vam treba. Nemojte insistirati na tom da sve bude ravnopravno. Dopustite vašem muškarcu da vam plati večeru, piće, da vas iznenadi buketom ruža, otvori vrata i slično.



Na ovaj način ćete mu dati do znanja da prihvatate njegove kavaljerske gestove. Muškarcu morate dati do znanja da ga poštujete i da volite njegove postupke. 3. Bježite od ljubomore. Ako na bilo kakav način primijetite kod muškarca ljubomoru, znajte da tu nema budućnosti. Nikada nemojte sebi dozvoliti da uđete u vezu sa ljubomornim muškarcem. Tu će se izgubiti svaki smisao kvalitetne veze.

Pokreće Blogger.