Detektiv ističe 10 najčešćih signala da vas partner vara: Telefon i novčanik govore više od riječi

U današnje vrijeme, prevare su učestale. Ako imate predosjećaj da vas partner vara, vjerovatno ste u pravu. 


FBI agent Tomas Martin vam donosi neke od znakova koji ukazuju na to da niste jedina osoba u životu vašeg partnera. 1. Prekovremeni rad – večina muškaraca kada počne da vara svoju suprugu ili djevojku, imaju izgovor da moraju duže ostati na poslu.

Vremenom se taj „prekovremeni“ rad povećava 2. Promjena navika - Ukoliko ste navikli sa svojim partnerom da imate neke učestale navike i radnje, a on ih naglo promijeni, tu sigurno nešto ne štima. 3. Manja zarada - Partner odjednom ima mnogo manju zaradu i manje novca donosi u kuću, a radi iste poslove, to je crvena zastavica. 



Kada ga pitate gdje je potrošio novac, nema logično objašnjenje da objasni 4. Sređivanje - do juče je vašem partneru bilo potpuno svejedno da li je ošišan, da li je košulja potpuno ispeglana ili ne, ali mu odjednom to sve postaje jako bitno, vjerovatno je upoznao nekog zbog koga se sredjuje 

5. Nepoznat broj - sve češće dobija pozive sa nepoznatog broja i obavezno izadje kada razgovara sa tom „nepoznatom“ osobom, govoreći da je to prijatelj sa posla. 6. Zaključavanje telefona - uvijek ste mogli da pregledate partnerov telefon, ali sada postoji šifra koju vam ne može reći.



7. Manje odnosa - ako dodje do toga da vas partner izbjegava i da ne želi da ima odnose sa vama, odmah možete biti sigurni da nešto nije u redu. 8. Poslovna putovanja - partner često odlazi na poslovna putovanja, većinom vikendom i to jedini iz firme u kojoj radi.

9. Ženski parfem - ako osjetiti na stvarima vašeg partnera tudji miris, nema nikakve sumnje šta je u pitanju 10. Laž - ukoliko više puta uhvatite partnera da vas laže, nemate više šta da tražite. Ako imate sumnju na dva-tri znaka od ovih nabrojanih, možete ih tolerisati, ali sve preko ukazuje na to da vas partner vara.

Pokreće Blogger.