Astro prognoza za Jun: Lavu bi se mogli ostvariti snovi - Rak upoznaje važnu osobu

Donosimo vam astrološku analizu za mjesec Jun. Šta nas očekuje na svim poljima saznajte u nastavku.


Ovan - Mjesec jun za vas je idealan period. Krajem mjeseca vas čeka idealna poslovna prilika. Sreća će biti na vašoj strani. Ako ste zauzeti, ljubav će uznapredovati, a slobodni ovnovi bi se mogli spojiti sa bivšim partnerima. Bik - Tokom juna budite strpljivi na svim poljima

Finansijski dobitak vam nije naklonjen ovaj mjsec, pa bi bilo dobro da se više posvetite poslu. Nemojte ulaziti u rasprave sa partnerom, moglo bi biti loše za vaš odnos. Blizanci - Najbolji poslovni period vam tek predstoji. Ni slučajno ne propuštajte date prilike. 



Pokušajte uspostaviti balans između porodice i partnera. Zauzeti blizanci će učvrstiti svoj brak ili vezu. Rak - Iako ste tokom maja imali određene krize, jun će vam donijeti dobre vibracije. Posao nemojte zapostavljati, jer bi finansije mogle biti loše. Upoznaćete ljubav svog života ili veoma bitnu osobu. 

Vrijeme provodite van kuće i uživajte u početku ljeta. Lav - Zaposleni lavovi će dobiti unaprjeđenje na poslu i veliku poslovnu priliku. Ostvariće vam se dugo očekivani snovi. Suzbijte ljubomoru i dopustite partneru da vam udovoljava. 



Djevica - Na poslu su mogući sitni problemčići, ali se potrudite da to na siguran način riješite. Finansije vam takođe zavise od posla, te ako se potrudite i finansije će se popraviti. Ljubav će vam početkom juna procvjetati. Vaga- Previše ste opterećeni poslom i nemate vremena za porodicu i prijatelje. 

Malo usporite i ne dozvolite da vam posao zaokupira slobodno vrijeme. Više živajte sa prijateljima. Uzmite sebi slobodno vrijeme i posvetite se partneru. Škorpija - Tokom juna će vam se pružiti nova poslovna prilika. Dobro razmislite šta da uradite. 

Najbolje je da se sa nekim posavjetujete prije prihvatanja. U vezi ćete imati manjih poteškoća, ali uspjećete ih riješiti. Strijelac - Jun vam predstavlja nove prilike. Imaćete dosta sreće na poslu i u finansijama. Partner će vas pozitivno iznenaditi. 

Ostanite raspoloženi i vedrog duha kao i do sada. Jarac - Romansu, kao ovu u junu, nikada niste doživjeli. Uživajte u ljubavi i partnerovoj pažnji. Ako osjetite ljubomoru, nemojte joj pridavati mnogo pažnje. Planove ostavite za drugi dio mjeseca, tada će vam uspjeh biti zagarantovan. 

Vodolija - Ovo je prava prilika da pokrenete svoj biznis i da u njemu uspijete. Zvijezde su potpuno naklonjene vama. Takođe, predstoji vam dobar period i za ljubav. Budite samo oprezni da svojim postupcima ništa ne pokvarite. 

Ribe - Ohrabrite se i donesite odluke za koje mislite da su ispravne. Rizik je nekada jako dobar. Takodje, potrebno je donijeti odluke i na ljubavnom polju. Partner neće dovijeka čekati, pa je potrebno da se što prije odlučite šta da radite.

Pokreće Blogger.