Koliko je atraktivan vaš znak Zodijaka - Ribe ne privlače izgledom, već karakterom

Svaki horoskopski znak je atraktivan na jedinstven način i privlači ljude nečim posebnim.


Ovan: Harizmatični vođa i strogi karakter. Stvara dojam čvrste i autoritativne ličnosti. Istovremeno je vrlo elegantan. Ovan će vas oboriti s nogu. Bik: Ostavlja posebno dobar utisak na ljude. Veoma ranjiva, brižna i empatična osoba. Bik pokušava svog partnera okružiti pažnjom, toplinom i romantikom. 

Blizanci: Visoko obrazovana i mudra osoba koja je veoma atraktivna, pogotovo kad je dobre volje i kada se smije. Rak: On nije nešto posebno atraktivan. On više ostavlja osjećaj ugode i topline. Lav: Vođa svugdje i uvijek. Lav sebe vidi kao glavnu zvijezdu bilo kojeg događaja. 



Poistovjećuje se sa Suncem i ne primjećuje ljude koji misle drugačije. Zbog toga je jedan od najatraktivnijih znakova Zodijaka. Djevica: Najracionalniji znak, zbog čega nije najatraktivniji. Više se vodi logikom i ne dopušta da strast upravlja njegovim emocijama. 

Vaga: Vaga više teži romansi nego strasti u vezama. Važno im je impresionirati svog partnera pa zbog toga njihova atraktivnost često izgleda neprirodna. Škorpija: Znak s vatrenom dušom. Iz njega strast izbija. Nemoguće je to ne primijetiti i teško je odoljeti njegovim zavodljivim čarolijama. 



Strijelac: Njegovu atraktivnost ne vidite dok se ne zaljubi u vas. Obično je povučen, ali kad je zagrijan osjetićete veliku privlačnost među vama. Jarac: Primjer elegancije i diskrecije. Nije nešto posebno atraktivan fizički, ali je pravi mačo muškarac za žene koje padaju na inteligenciju. Time osvajaju.

Vodolija: Ovdje nema nešto mnogo atraktivnosti i strasti jer je Vodolija prizemljena i ne vodi se svojim strastima. Riba: Ne privlači izgledom ali osvaja emocijama. Podiže partnera prema nebu i okružuje ga pažnjom.

Pokreće Blogger.