Čega se znakovi Zodijaka ne bi odrekli zbog ljubavi: Djevici je bitniji novac - Strijelcu sloboda

Od svih horoskopskih znakova svakih od njih nešto drugačije čega se ne bi odrekli zbog ljubavi.


Ovan (21. marta 19. aprila): Ovnovi nikada ne bi žrtvovali svoje planove i ciljeve, jer žele biti prvi koji će doći do vrha. Prema njihovom vjerovanju, ako priznaju drugima šta su naumili, oni bi ih mogli pokušati spriječiti u tom cilju ili prevariti. 

Bik (20. aprila-20. maja): Bik ne voli žrtvovati svoje stvari ni zbog čega, pa se nemojte ni truditi moliti da vam posudi automobil ili čak kosilicu! Ona je njegova - i kraj priče! Blizanci (21. maja - 20. juna): Blizanci neće žrtvovati svoje vrijeme, jer se apsolutno sve na ovom svijetu vrti oko njihovih planova i želja. 



Rak (21. juna - 22. jula): Rak na prvo mjesto stavlja porodicu i sve što je s njom povezano. Svaki pokušaj prisiljavanja da žrtvuje resurse koji su potrebni njegovoj porodici osuđen je na neuspjeh. Lav (23. jula - 22. avgusta): On mrzi dijeliti svoju slavu i zasluge. 

Mora biti u centru pažnje i blistati, a ako druga osoba traži da se tog odrekne - neće više biti dio njegovog života. Djevica (23. kolovoza - 22. rujna): Djevica neće žrtvovati novac zbog ljubavi, jer vjeruje da bi svi trebali platiti za sebe. 



Vaga (23. septembra - 22. oktobra) Ako znate bar jednu Vagu onda znate da i ona obožava voditi računa o svom izgledu. Nikada neće žrtvovati brigu o sebi zbog ljubavi. Škorpija (23. oktobra - 21. novembra): Ona neće žrtvovati svoj avanturistički duh zbog ljubavi. 

Strijelac (22. studenog - 21. prosinca): Strijelac se neće odreći svoje nezavisnosti i slobode, čak i ako ide na njegovu štetu. Jarac (22. decembar 19. januar): Što god Jarac radio, neće žrtvovati znanje i karijeru zbog ljubavi. I to ne iz sebičnosti, već zato što mu je njegovo znanje najbitnije.

Vodolija (20. januara - 18. februara): Vodolija neće žrtvovati svoje zasluge zbog ljubavi. Ako im zatražite da se odreknu nečeg za šta su se dugo borili, velike su šanse da će se odreći vas. Ribe (19. februara-20. marta): Ribe se neće odreći svog omiljenog prostora zbog ljubavi. Oni imaju svoje omiljeno mjesto, i to je njihova teritorija koju bi apsolutno svi trebali poštovati - čak i bliski prijatelji i rođaci.

Pokreće Blogger.