Naši izbori pokazuju koliko smo zapravo pametni - Genijalni citati poznatih ličnosti

Motivaciju je teško održavati u današnjim vremenima zato donosimo genijalne citate poznatih ljudi.


„Ukoliko ne kreiraš sopstveni životni plan, velike su šanse da ćeš pasti pod tuđi plan. I pogodi šta su oni planirali za tebe? Ne puno.“ - Džim Ron. „Pitanje nije ko će mi dozvoliti, nego ko će me zaustaviti.“ - Ajn Rajd. „Ukoliko iskreno nešto želiš, ne čekaj na to – uči sebe nestrpljenju.“ - Gurbaksh Chahal. 

„Dvadeset godina od sada bićeš više razočaran stvarima koje nisi uradio, nego onima koje jesi.“ - Mark Tven. „Razlika između uspješne osobe i drugih nije u nedostatku snage, niti u nedostatku znanja, nego u nedostatku želje.“ - Vins Lombardi. 



„Nekada sam željela da na mom nadgrobnom spomeniku piše: Ona je pokušala. Sada želim da piše: Ona je uspjela.“ - Ketrin Danam. „Stvarno se sve svodi na tvoju filozofiju. Da li želiš da igraš na sigurno i budeš dobar ili želiš da rizikuješ da bi bio odličan?“ - Jimmy J. 

„Naši izbori nam pokazuju ko smo mi mnogo više nego naše sposobnosti.“ - Dž. K. Rouling. „Moraš naučiti pravila igre. I tada moraš da igraš bolje nego iko drugi.“ - Albert Ajnštajn. „Veliki umovi raspravljaju o idejama, prosječni umovi o događajima, a mali umovi o ljudima.“ - Elenor Ruzvelt.



„Ukoliko ne cijeniš svoje vrijeme, neće ni drugi. Prestani trošiti vrijeme i talente. Cijeni svoje znanje i počni da ga naplaćuješ.“ - Kim Garst. "Ukoliko ne izgradiš svoje snove, neko drugi će te zaposliti kako bi mu ti pomogao da on izgradi svoje." - Dhirubhai Ambani. 

„Napravio si prvi korak ka uspehu kada odbiješ da budeš zarobljenik okruženja u kojem si se našao.“ - Mark Kejn. „Uspješan čovjek je onaj koji može postaviti čvrst temelj sa ciglama koje su drugi bacali na njega.“ - Dejvid Brinkli. 

„Stvori uspjeh od neuspjeha. Obeshrabrenje i neuspjeh su dva najsigurnija oslonca ka uspjehu.“ - Dejl Karnegi. „Ne dozvoli da strah od gubitka bude veći od uzbuđenja zbog pobjede.“ - Robert Kiosaki.

Pokreće Blogger.