Znakovi Zodijaka koji žele da ih drugi sažaljevaju - Djevici su uvijek drugi krivi za sve

Sigurno poznajete takve ljude: oni stalno komentarišu kako su baksuzi i kako je cijeli svijet protiv njih.


Astrolozi vjeruju da neki znakovi Zodijaka, praćeni određenim položajem zvijezda, više vole da glume žrtve. Dakle, oni koji su rođeni u ova 4 horoskopska znaka neprestano traže da ih drugi sažaljevaju. Riba: Oni znaju stvoriti sažaljenje i gdje ga nema. 

Njihov glavni „kec u rukavu" je samopožrtvovanje. Njihova osjetljiva strana se teško snalazi sa teškim emocijama i svime što ih okružuje. Zbog toga često okrivljuju sve druge za to što se loše osjećaju i što im se loše dešava. Teško je sa njima izaći na kraj.



Rak: Rođeni pod ovim horoskopskim znakom nemaju vrlo visoko samopoštovanje. Rakovi su hiroviti, skloni nepotrebnim razmišljanjima što često dovodi do ozbiljne depresije i nezadovoljstva. Oni sami od sebe naprave žrtvu bez da im se to traži. 

Smatraju da im je tako najlakše dobiti šta žele. Vaga: Predstavnici ovog znaka znaju biti vrlo svojevoljni, ponekad čak i narcisoidni. Potrebna im je potpuna pažnja drugih, čim malo popustite sa pažnjom uključuju mod žrtve. 



Djevica: U svojoj beskrajnoj potrazi za savršenstvom, oni uvijek traže potvrdu da su ovaj svijet i ljudi u njemu samo izgovor za još jednu tugu i razočaranje. Djevica je takva: ona zna kako od muve napraviti slona i okrivite sve druge za svoje probleme.

Pokreće Blogger.